Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bursaspor Kulübü Derneği TRON
TEKSAS Tactiek Sweep
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 53.1
uitmuntend Schieten solide
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Durán speelt de bal door. Kozioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozioł passt de bal zonder na te denken. Montesinos rent richting de bal. Montesinos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Di Giuseppe rent richting de bal. Pinga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Di Giuseppe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Di Giuseppe zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Hrůza de bal. Hrůza haalt uit met een fantastische trap. Powieczko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor Kulübü Derneği - TRON 1:0

14e minuut.
Durán speelt de bal door. Varinauskas rent richting de bal. Varinauskas met een sublieme pass. Hrůza is nu in balbezit. Hrůza schiet op doel. Powieczko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Górski kopt de bal weg. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Varinauskas probeert naar een medespeler te passen. Di Giuseppe rent richting de bal. Di Giuseppe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peçenek met de inworp. Kozioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozioł geeft een hoge lob. Dorneles springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Peçenek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Górski is nu in balbezit. Kozioł verovert de bal door een tackle van achteren. Kozioł geeft een hoge lob. Montesinos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pârvulescu heeft problemen om de bal te vangen. Pârvulescu met een sublieme pass. Coposu rent richting de bal. Abutalıbov onderschept slim de pass. Abutalıbov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Varinauskas rent richting de bal. Varinauskas geeft de bal voor. Hrůza rent richting de bal. Di Giuseppe is nu in balbezit. Di Giuseppe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Varinauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Varinauskas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Górski de bal. Górski geeft een hoge lob. Hrůza maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor Kulübü Derneği - TRON 2:0

41e minuut.
Płatek is nu in balbezit. Płatek geeft een hoge lob. Górski is nu in balbezit. Górski geeft een lange en hoge pass. Hrůza krijgt zijn hoofd ertegen. Powieczko bokst de bal weg. Koczot bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giuseppe verovert de bal door een tackle van achteren. Di Giuseppe draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bursaspor Kulübü Derneği 53%, TRON 47%.
Bursaspor Kulübü Derneği - TRON 2:0

48e minuut.
Nazaruk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Molina met de inworp. Varinauskas rent richting de bal. Varinauskas passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Hrůza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrůza passt de bal zonder na te denken. Di Giuseppe bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giuseppe schiet op doel. Powieczko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor Kulübü Derneği - TRON 3:0

59e minuut.
Kozioł rent richting de bal. Kozioł probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dorneles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorneles schiet op doel. Orczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor Kulübü Derneği - TRON 3:1

60e minuut.
Montesinos rent richting de bal. Hrůza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montesinos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Peçenek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dorneles rent richting de bal. Dorneles haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mindonnet rent richting de bal. Mindonnet geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kozioł met een snelle inworp. Dorneles geeft een hoge lob. Orczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pârvulescu probeert de bal met de borst te controleren. Dorneles onderschept slim de pass. Dorneles haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bleda probeert naar een medespeler te passen. Górski is nu in balbezit. Górski speelt de bal door. Di Giuseppe bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giuseppe haalt uit met een fantastische trap. Powieczko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Doeltrap. Powieczko trapt de bal weg van het doel. Molina speelt de bal door. Hrůza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrůza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bleda met een sublieme pass. Molina rent richting de bal. Molina met een sublieme pass. Di Giuseppe rent richting de bal. Di Giuseppe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Klungelig pakt Durán de bal. Dorneles bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Płatek krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Nazaruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazaruk geeft de bal voor. Varinauskas kopt de bal weg. Di Giuseppe bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giuseppe draait met de bal, schiet en ... Powieczko bokst de bal weg. Hrůza rent richting de bal. Hrůza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Górski met de inworp. Varinauskas geeft een lange en hoge pass. Pinga heeft problemen om de bal te vangen. Di Giuseppe is nu in balbezit. Di Giuseppe haalt uit met een fantastische trap. Powieczko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bursaspor Kulübü Derneği 42%, TRON 58%.
Bursaspor Kulübü Derneği - TRON 3:1