Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:06
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.09
  • Stadion: mahirspor Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 13327
mahirspor huge_M_alatya
v32 Tactiek ahmet
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 50.8
excellent Schieten good
adequate Passen very good
good Verdedigen good


3e minuut.
Halicki geeft een lange en hoge pass. Erkoç kopt de bal weg. Czapski probeert de bal met de borst te controleren. Czapski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - huge_M_alatya 0:1

18e minuut.
Júnior probeert naar een medespeler te passen. Silaghi speelt de bal door. Czapski is nu in balbezit. Czapski haalt uit met een fantastische trap. Yılmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - huge_M_alatya 0:2

20e minuut.
Uzunkalan rent richting de bal. Meichtry rent richting de bal. Meichtry probeert naar een medespeler te passen. Erkoç bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkoç draait met de bal, schiet en ... Yılmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Beşenk verovert de bal door een tackle van achteren. Beşenk met een sublieme pass. Tomalczyk is nu in balbezit. Gün onderschept slim de pass. Gün schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - huge_M_alatya 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mahirspor 55%, huge_M_alatya 45%.
mahirspor - huge_M_alatya 1:2

48e minuut.
Daar is Gün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gün met een sublieme pass. Petit verovert de bal door een tackle van achteren. Topaloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Topaloğlu draait met de bal, schiet en ... Perczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gün rent richting de bal. Gün geeft de bal voor. Perczak bokst de bal weg.

60e minuut.
Genç is nu in balbezit. Aktaroğlu begaat een overtreding. Genç is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Uzunkalan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gün maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Bakır kopt de bal weg. Genç bereikt de bal nog maar net als eerste. Genç speelt de bal door. Klungelig pakt Topaloğlu de bal. Topaloğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Süllü bereikt de bal nog maar net als eerste. Süllü passt de bal met de wreef. Tomalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gün verovert de bal door een tackle van achteren. Gün geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mahirspor 39%, huge_M_alatya 61%.
mahirspor - huge_M_alatya 1:2