Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gladiator Spartak ФК Звезда
Optimas Tactiek Pressure
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
59.7 gemiddelde waardering 59.8
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Uev met een sublieme pass. Akbash rent richting de bal. Akbash passt de bal zonder na te denken. Uev is nu in balbezit. Uev schiet op doel. Vrancken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Fontana raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Magalski komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Uev rent richting de bal. Felsztyński rent richting de bal. Uev onderschept slim de pass. Uev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiator Spartak - ФК Звезда 1:0

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akbash met de inworp. Drejan rent richting de bal. Uev onderschept slim de pass. Uev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Magalski verovert de bal door een tackle van achteren. Szuszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Calizzi verovert de bal door een tackle van achteren. Calizzi geeft een lange en hoge pass. Badowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Van Belle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Osa is nu in balbezit. Osa geeft de bal voor. Badowski is nu in balbezit. Leone is nu in balbezit. Leone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Dogon speelt de bal door. Bovtalo is nu in balbezit. Bovtalo passt de bal zonder na te denken. Prokopenko is nu in balbezit. Prokopenko geeft een hoge lob. Paal! Vrancken verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Badowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zheltonogov de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Drejan zal de hoekschop nemen. Magalski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Uev probeert naar een medespeler te passen. Prokopenko rent richting de bal. Daar is Prokopenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uev bereikt de bal nog maar net als eerste. Uev draait met de bal, schiet en ... Vrancken bokst de bal weg.

37e minuut.
Bagin rent richting de bal. Bagin geeft een hoge lob. Uev kopt de bal weg. Akbash rent richting de bal. Akbash haalt uit met een fantastische trap. Vrancken verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

43e minuut.
Magalski heeft problemen om de bal te vangen. Łasocha speelt de bal door. Calizzi probeert naar een medespeler te passen. Badowski is nu in balbezit. Badowski schiet op doel. Van Belle bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gladiator Spartak 55%, ФК Звезда 45%.
Gladiator Spartak - ФК Звезда 1:0

48e minuut.
Calizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Łasocha rent richting de bal. Łasocha geeft de bal voor. Badowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badowski haalt uit met een fantastische trap. Van Belle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Calizzi is nu in balbezit. Magalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Calizzi rent richting de bal. Magalski is nu in balbezit. Magalski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Akbash is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Akbash zal de hoekschop nemen. Uev is nu in balbezit. Uev haalt uit met een fantastische trap. Vrancken kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Akbash stond buitenspel. Diomin komt het veld opgelopen. Shmarov komt het veld opgelopen. Osa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Badowski kopt de bal weg. Leone bereikt de bal nog maar net als eerste. Leone schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Diomin passt de bal met de wreef. Yevsikov rent richting de bal. Yevsikov geeft een hoge lob. Uev bereikt de bal nog maar net als eerste. Uev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Maczkowski is nu in balbezit. Uev verovert de bal door een tackle van achteren. Uev speelt de bal door. Diomin rent richting de bal. Diomin geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Shmarov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drejan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leone rent richting de bal. Leone schiet op doel. Van Belle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Calizzi onderschept slim de pass. Calizzi met een sublieme pass. Bovtalo geeft een hoge lob. Diomin is nu in balbezit. Diomin schiet op doel. Vrancken kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Leone bereikt de bal nog maar net als eerste. Badowski is nu in balbezit. Leone bereikt de bal nog maar net als eerste. Badowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badowski haalt uit met een fantastische trap. Van Belle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Badowski rent richting de bal. Badowski draait met de bal, schiet en ... Paal! Leone bereikt de bal nog maar net als eerste. Leone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gladiator Spartak - ФК Звезда 1:1

90e minuut.
Zheltonogov verovert de bal door een tackle van achteren. Magalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalski speelt de bal door. Leone is nu in balbezit. Leone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiator Spartak - ФК Звезда 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gladiator Spartak 49%, ФК Звезда 51%.
Gladiator Spartak - ФК Звезда 1:2