Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Победа Тигр
2023 Tactiek pfobnf
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 53.4
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen formidabel


14e minuut.
Ebbesen probeert naar een medespeler te passen. Annaert rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piekutowski. Piekutowski krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Perat verovert de bal door een tackle van achteren. Perat probeert naar een medespeler te passen. Chojanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojanecki geeft de bal voor. Albertino krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Pogrebnyak geeft de bal voor. Kotolov heeft problemen om de bal te vangen. Albertino rent richting de bal. Albertino schiet op doel. Varvarin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Nazário passt de bal in één keer door. Pogrebnyak rent richting de bal. Pogrebnyak passt de bal zonder na te denken. Botvinnik geeft de bal voor. Albertino krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Piekutowski rent richting de bal. Piekutowski geeft de bal voor. Albertino rent richting de bal. Albertino draait met de bal, schiet en ... Varvarin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Победа - Тигр 1:0

32e minuut.
Botvinnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Botvinnik geeft een lange en hoge pass. Chojanecki kopt de bal weg. Albertino rent richting de bal. Albertino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Baltariu geeft een hoge lob. Nazário probeert de bal met de borst te controleren. Kudajkulov is nu in balbezit. Kudajkulov draait met de bal, schiet en ... Rybakou probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Piekutowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Männikson de bal. Albertino is nu in balbezit. Albertino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Победа - Тигр 2:0

44e minuut.
Pascoalin passt de bal met de wreef. Annaert rent richting de bal. Annaert probeert naar een medespeler te passen. Pascoalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Победа 39%, Тигр 61%.
Победа - Тигр 2:0

48e minuut.
Baltariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltariu geeft de bal voor. Galimov controleert de bal met de borst. Pascoalin rent richting de bal. Pascoalin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Nazário kopt de bal weg. Pogrebnyak heeft problemen om de bal te vangen. Kotolov is nu in balbezit. Pogrebnyak verovert de bal door een tackle van achteren. Pogrebnyak passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Pogrebnyak heeft problemen om de bal te vangen. Pogrebnyak passt de bal met de wreef. Piekutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekutowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Победа - Тигр 3:0

65e minuut.
Klungelig pakt Tevenet de bal. Piekutowski speelt de bal door. Baltariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertino verovert de bal door een tackle van achteren. Albertino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kudajkulov rent richting de bal. Pascoalin is nu in balbezit. Perat maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Perat moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Perat schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

69e minuut.
Chojanecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Annaert rent richting de bal. Annaert passt de bal met de wreef. Pascoalin is nu in balbezit. Pascoalin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Ebbesen rent richting de bal. Ebbesen geeft de bal voor. Chojanecki geeft een lange en hoge pass. Albertino rent richting de bal. Albertino draait met de bal, schiet en ... Varvarin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Nazário bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazário geeft een hoge lob. Albertino is nu in balbezit. Albertino schiet op doel. Varvarin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Победа - Тигр 4:0

77e minuut.
Kudajkulov probeert naar een medespeler te passen. Tevenet speelt de bal door. Galimov is nu in balbezit. Pascoalin onderschept slim de pass. Pascoalin schiet op doel. Rybakou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Победа 55%, Тигр 45%.
Победа - Тигр 4:0