Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galaktika Stars Istiqlal
Ataka wing Tactiek 4-3-1-2
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.7 gemiddelde waardering 50.7
adequate Schieten solid
very good Passen very good
formidable Verdedigen average


7e minuut.
Chivadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivadze passt de bal zonder na te denken. Galiev speelt de bal door. Kalajchev heeft problemen om de bal te vangen. Kalajchev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mielcarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Verba kopt de bal weg. Evsikov heeft problemen om de bal te vangen. Öymen maakt een afschuwelijke overtreding. Öymen krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Chivadze passt de bal zonder na te denken. Kesnerka met een sublieme pass. Kalajchev is nu in balbezit. Kalajchev schiet op doel. Mielcarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaktika Stars - Istiqlal 1:0

26e minuut.
Yakovlev rent richting de bal. Yakovlev passt de bal met de wreef. Chivadze rent richting de bal. Chivadze geeft een hoge lob. Kesnerka krijgt zijn hoofd ertegen. Mielcarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Menicozzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Sima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sima geeft een lange en hoge pass. Öymen is nu in balbezit. Öymen haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Antón bokst de bal weg.

36e minuut.
Menicozzi is nu in balbezit. Menicozzi passt de bal zonder na te denken. Peryt speelt de bal door. Öymen rent richting de bal. Öymen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaktika Stars 47%, Istiqlal 53%.
Galaktika Stars - Istiqlal 1:0

56e minuut.
Evsikov verovert de bal door een tackle van achteren. Evsikov passt de bal met de wreef. Chivadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivadze geeft de bal voor. Kalajchev krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Deptuła geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chivadze met een snelle inworp. Galiev rent richting de bal. Galiev geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Sirkhaev geeft de bal voor. Zhbanov kopt de bal weg. Salenko is nu in balbezit. Öymen onderschept slim de pass. Öymen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Evsikov is nu in balbezit. Evsikov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Türker de bal. Kalajchev is nu in balbezit. Kalajchev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Mielcarek met een harde bal richting middenveld. Menicozzi kopt de bal weg. Salenko probeert de bal met de borst te controleren. Öymen is nu in balbezit. Öymen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaktika Stars 40%, Istiqlal 60%.
Galaktika Stars - Istiqlal 1:0