Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WernblooM brothers Труд Воронеж
7-8 Tactiek верн1цтр
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
58.5 gemiddelde waardering 68.6
zeer goed Schieten wonderbaarlijk
formidabel Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitstekend


21e minuut.
Gómez Parra speelt de bal door. Vries is nu in balbezit. Vries met een sublieme pass. Genov rent richting de bal. Genov haalt uit met een fantastische trap. Tiapkin bokst de bal weg. Petrin geeft de bal voor. Genov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Труд Воронеж 0:1

23e minuut.
Zheleznov onderschept slim de pass. Zheleznov geeft de bal voor. Petrin is nu in balbezit. Petrin schiet op doel. Tiapkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Труд Воронеж 0:2

31e minuut.
Klungelig pakt Gaszyński de bal. Gaszyński geeft de bal voor. Petrin kopt de bal weg. Genov bereikt de bal nog maar net als eerste. Genov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Genov bereikt de bal nog maar net als eerste. Genov probeert naar een medespeler te passen. Petrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrin draait met de bal, schiet en ... Tiapkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Труд Воронеж 0:3

45e minuut.
Isaev is nu in balbezit. Isaev geeft de bal voor. Pimenov kopt de bal weg. Shchelkunov is nu in balbezit. Shchelkunov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WernblooM brothers 54%, Труд Воронеж 46%.
WernblooM brothers - Труд Воронеж 0:3

61e minuut.
Gaszyński rent richting de bal. Gaszyński geeft de bal voor. Gómez Parra geeft een hoge lob. Petrin is nu in balbezit. Petrin schiet op doel. Tiapkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Prata heeft problemen om de bal te vangen. Gorelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorelov probeert naar een medespeler te passen. Ryzhov is nu in balbezit. Ryzhov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Vries passt de bal zonder na te denken. Gaszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaszyński passt de bal met de wreef. Genov is nu in balbezit. Genov schiet op doel. Tiapkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Vries heeft problemen om de bal te vangen. Vries geeft de bal voor. Daar is Bulykin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genov bereikt de bal nog maar net als eerste. Genov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Труд Воронеж 0:4

75e minuut.
Zheleznov geeft een hoge lob. Nigmatullin probeert naar een medespeler te passen. Isaev rent richting de bal. Isaev geeft de bal voor. Pimenov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Nigmatullin geeft de bal voor. Inworp. Gómez Parra met een snelle inworp. Vries geeft een lange en hoge pass. Genov springt en kopt de bal. Tiapkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Genov rent richting de bal. Genov haalt uit met een fantastische trap. Tiapkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Petrin rent richting de bal. De bal raakt de paal. Genov is nu in balbezit. Genov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Труд Воронеж 0:5

80e minuut.
Tkachenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrin verovert de bal door een tackle van achteren. Genov rent richting de bal. Petrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gaszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaszyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Труд Воронеж 0:6

83e minuut.
Isaev rent richting de bal. Isaev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zheleznov de bal. Pimenov rent richting de bal. Pimenov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Труд Воронеж 1:6

85e minuut.
Zheleznov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gaszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaszyński geeft een hoge lob. Genov rent richting de bal. Genov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tiapkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Gaszyński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vries geeft de bal voor. Parshin heeft problemen om de bal te vangen. Genov is nu in balbezit. Genov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WernblooM brothers 51%, Труд Воронеж 49%.
WernblooM brothers - Труд Воронеж 1:6