Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Тигр ФК Звезда
pfobnf Tactiek Forward
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 57.1
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen solid


10e minuut.
Osa is nu in balbezit. Osa geeft een hoge lob. Łasocha kopt de bal weg. Badowski rent richting de bal. Badowski schiet op doel. Niemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Łasocha verovert de bal door een tackle van achteren. Łasocha met een sublieme pass. Badowski rent richting de bal. Badowski schiet op doel. Niemi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Тигр - ФК Звезда 0:1

18e minuut.
Ebbesen geeft een lange en hoge pass. Kudajkulov heeft problemen om de bal te vangen. Drejan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drejan krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Calizzi rent richting de bal. Calizzi passt de bal met de wreef. Osa heeft problemen om de bal te vangen. Zalomaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalomaev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vrancken kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Łasocha passt de bal in één keer door. Badowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badowski met een sublieme pass. Leone rent richting de bal. Leone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Тигр - ФК Звезда 0:2

37e minuut.
Annaert met een snelle inworp. Kudajkulov is nu in balbezit. Łasocha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kudajkulov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zalomaev kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Tevenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tevenet passt de bal zonder na te denken. Zalomaev rent richting de bal. Zalomaev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Тигр - ФК Звезда 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Тигр 50%, ФК Звезда 50%.
Тигр - ФК Звезда 1:2

46e minuut.
Calizzi is nu in balbezit. Annaert rent richting de bal. Annaert met een sublieme pass. Kudajkulov rent richting de bal. Kudajkulov draait met de bal, schiet en ... Vrancken kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

51e minuut.
Daar is Drejan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mašek geeft een lange en hoge pass. Maczkowski rent richting de bal. Kudajkulov onderschept slim de pass. Kudajkulov schiet op doel. Vrancken kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Calizzi verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Calizzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calizzi geeft de bal voor. Leone krijgt zijn hoofd ertegen. Niemi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kudajkulov is nu in balbezit. Kudajkulov draait met de bal, schiet en ... Pulga probeert de bal aan de voet te houden. Zalomaev is nu in balbezit. Zalomaev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Magalski probeert naar een medespeler te passen. Leone is nu in balbezit. Leone speelt de bal door. Daar is Badowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badowski schiet op doel. Niemi bokst de bal weg.

82e minuut.
Kotolov onderschept slim de pass. Leone rent richting de bal. Leone geeft een lange en hoge pass. Calizzi rent richting de bal. Calizzi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Badowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badowski draait met de bal, schiet en ... Niemi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Baltariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Drejan zal de hoekschop nemen. Badowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Тигр 58%, ФК Звезда 42%.
Тигр - ФК Звезда 1:2