Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Istiqlal Susi
4-3-1-2 Tactiek 12
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
31 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 57
uitmuntend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Ómarsson probeert de bal aan de voet te houden. Sennikom speelt de bal door. Peryt kopt de bal weg. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe schiet op doel. Sennikom bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Öymen passt de bal met de wreef. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ómarsson begaat een overtreding. Güneştepe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Güneştepe komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Verba speelt de bal door. Daar is Güneştepe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryabushkin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Güneştepe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Güneştepe neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Güneştepe probeert de bal aan de voet te houden. Matev rent richting de bal. Öymen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Öymen krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Mielcarek speelt de bal door. Moisescu kopt de bal weg. Türker heeft problemen om de bal te vangen. Kolozsvári rent richting de bal. Kolozsvári haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Güneştepe rent richting de bal. Peryt bereikt de bal nog maar net als eerste. Peryt speelt de bal door. Öymen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öymen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Menicozzi passt de bal in één keer door. Öymen rent richting de bal. Öymen passt de bal met de wreef. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe schiet op doel. Sennikom bokst de bal weg.

22e minuut.
Öymen speelt de bal door. Menicozzi rent richting de bal. Menicozzi passt de bal met de wreef. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mielcarek trapt de bal weg. Verba kopt de bal weg. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe schiet op doel. Sennikom probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap. Sennikom verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Matev probeert naar een medespeler te passen. García Hernández heeft problemen om de bal te vangen. Öymen rent richting de bal. Öymen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Verba kopt de bal weg. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Matev begaat een overtreding. Matev krijgt een gele kaart. Güneştepe raakt geblesseerd tijdens het duel. Öymen komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Daar is Güneştepe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güneştepe met een sublieme pass. Öymen rent richting de bal. Öymen schiet op doel. Sennikom probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - Susi 1:0

43e minuut.
Güneştepe is nu in balbezit. Ryabushkin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Güneştepe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peryt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Öymen kopt de bal weg. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Istiqlal 44%, Susi 56%.
Istiqlal - Susi 1:0

51e minuut.
Peryt is nu in balbezit. Peryt passt de bal met de wreef. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - Susi 2:0

55e minuut.
Szczotka passt de bal in één keer door. Gonik rent richting de bal. Gonik geeft de bal voor. Kolozsvári rent richting de bal. Kolozsvári schiet op doel. Mielcarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Güneştepe onderschept slim de pass. Güneştepe probeert naar een medespeler te passen. Öymen is nu in balbezit. Klungelig pakt Öymen de bal. Öymen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Öymen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öymen schiet op doel. Sennikom werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

61e minuut.
Mielcarek speelt de bal door. Sima kopt de bal weg. Menicozzi rent richting de bal. Menicozzi geeft een lange en hoge pass. Güneştepe krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Gonik probeert naar een medespeler te passen. Moisescu rent richting de bal. Moisescu geeft een lange en hoge pass. Kolozsvári heeft problemen om de bal te vangen. Kolozsvári draait met de bal, schiet en ... Mielcarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Inworp. Verba met de inworp. Peryt rent richting de bal. Peryt geeft de bal voor. Öymen springt en kopt de bal. Sennikom verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Matev speelt de bal door. Menicozzi speelt de bal door. Öymen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öymen draait met de bal, schiet en ... Sennikom verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Peryt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Öymen krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Moisescu speelt de bal door. Peryt bereikt de bal nog maar net als eerste. Peryt passt de bal in één keer door. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Gonik rent richting de bal. Gonik probeert naar een medespeler te passen. Szczotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczotka schiet op doel. Mielcarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - Susi 2:1

79e minuut.
Öymen passt de bal in één keer door. Sima bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczotka onderschept slim de pass. Szczotka met een sublieme pass. Wojtowicz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Daar is Wojtowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhabenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolozsvári onderschept slim de pass. Wojtowicz rent richting de bal. Wojtowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Öymen kopt de bal weg. Klungelig pakt Güneştepe de bal. Güneştepe speelt de bal door. Öymen is nu in balbezit. Öymen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Sennikom trapt de bal weg van het doel. Peryt kopt de bal weg. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Öymen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öymen draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - Susi 3:1

89e minuut.
Gonik is nu in balbezit. Gonik geeft een lange en hoge pass. Verba speelt de bal door. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sennikom met een harde bal richting middenveld. Szczotka kopt de bal weg. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Istiqlal 46%, Susi 54%.
Istiqlal - Susi 3:1