Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galaktika Stars Madfox
Ataka wing Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 47.4
redelijk Schieten redelijk
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen goed


18e minuut.
Galiev probeert de bal met de borst te controleren. Yakovlev is nu in balbezit. Galiev met een sublieme pass. Kalajchev rent richting de bal. Kalajchev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Salenko passt de bal in één keer door. Kalajchev is nu in balbezit. Szczepański schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szczepański krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Chivadze kopt de bal weg. Galiev is nu in balbezit. Galiev passt de bal met de wreef. Kesnerka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesnerka draait met de bal, schiet en ... Qasımov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Yakovlev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinsler verovert de bal door een tackle van achteren. Pinsler passt de bal in één keer door. Bradvica rent richting de bal. Bradvica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Skolimowski passt de bal met de wreef. Savinykh verovert de bal door een tackle van achteren. Fornaris is nu in balbezit. Fornaris haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Antón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaktika Stars - Madfox 0:1

29e minuut.
Klungelig pakt Chivadze de bal. Chivadze geeft een hoge lob. Knežević is nu in balbezit. Kesnerka verovert de bal door een tackle van achteren. Kesnerka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Galaktika Stars - Madfox 1:1

36e minuut.
Pinsler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guţu komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Yakovlev is nu in balbezit. Yakovlev passt de bal in één keer door. Guţu geeft de bal voor. Chivadze rent richting de bal. Chivadze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaktika Stars 39%, Madfox 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galaktika Stars - Madfox 1:1

71e minuut.
Fedorenko rent richting de bal. Chivadze onderschept slim de pass. Piñeyrúa rent richting de bal. Chivadze onderschept slim de pass. Chivadze geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaktika Stars 44%, Madfox 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galaktika Stars - Madfox 1:1