Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Труд Воронеж Охта
ох2винг Tactiek my
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
69.5 gemiddelde waardering 52.8
uitmuntend Schieten zeer goed
formidabel Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen matig


9e minuut.
Gaszyński passt de bal zonder na te denken. Vries bereikt de bal nog maar net als eerste. Vries passt de bal in één keer door. Genov rent richting de bal. Genov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Gaszyński passt de bal zonder na te denken. Genov rent richting de bal. Genov passt de bal met de wreef. Gómez Parra rent richting de bal. Gómez Parra draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pshininin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Petrin is nu in balbezit. Petrin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - Охта 1:0

22e minuut.
Anglada passt de bal in één keer door. Zheleznov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheleznov passt de bal in één keer door. Márquez is nu in balbezit. Márquez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Anglada met een sublieme pass. Vorlický is nu in balbezit. Vorlický passt de bal in één keer door. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Lamoral is nu in balbezit. Lamoral passt de bal in één keer door. Anglada is nu in balbezit. Anglada geeft een hoge lob. Zharov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Gómez Parra is nu in balbezit. Gómez Parra passt de bal met de wreef. Petrin is nu in balbezit. Petrin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - Охта 2:0

40e minuut.
Prata geeft de bal voor. Byshovets speelt de bal door. Márquez is nu in balbezit. Márquez haalt uit met een fantastische trap. Pshininin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - Охта 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Труд Воронеж 32%, Охта 68%.
Труд Воронеж - Охта 3:0

51e minuut.
Prata passt de bal zonder na te denken. Gaszyński is nu in balbezit. Gaszyński speelt de bal door. Vries is nu in balbezit. Vries geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Proper is nu in balbezit. Gaszyński onderschept slim de pass. Gaszyński passt de bal met de wreef. Márquez heeft problemen om de bal te vangen. Márquez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Vries kopt de bal weg. Genov heeft problemen om de bal te vangen. Genov probeert naar een medespeler te passen. Petrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrin haalt uit met een fantastische trap. Pshininin bokst de bal weg. Paal!

69e minuut.
Daar is Vries, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vries geeft een hoge lob. Gómez Parra kopt de bal weg. Gaszyński rent richting de bal. Gaszyński draait met de bal, schiet en ... Pshininin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Proper met een snelle inworp. Bălănescu is nu in balbezit. Prata schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Prata krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Gómez Parra passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vries de bal. Vries met een sublieme pass. Genov is nu in balbezit. Genov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - Охта 4:0

87e minuut.
Vries passt de bal in één keer door. Gómez Parra is nu in balbezit. Gómez Parra speelt de bal door. Petrin is nu in balbezit. Petrin draait met de bal, schiet en ... Pshininin bokst de bal weg. Genov is nu in balbezit. Genov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - Охта 5:0

89e minuut.
Zheleznov speelt de bal door. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez passt de bal met de wreef. Petrin rent richting de bal. Petrin draait met de bal, schiet en ... Pshininin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Труд Воронеж 43%, Охта 57%.
Труд Воронеж - Охта 5:0