Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Арсенал России WernblooM brothers
541 Tactiek 7-8
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
65 gemiddelde waardering 66.6
formidabel Schieten uitmuntend
formidabel Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitmuntend


17e minuut.
Grześkowiak rent richting de bal. Kloster verovert de bal door een tackle van achteren. Kloster geeft een lange en hoge pass. Lenaers springt en kopt de bal. Tiapkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Арсенал России - WernblooM brothers 1:0

20e minuut.
Klungelig pakt Gorelov de bal. Volla is nu in balbezit. Shchelkunov verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Gorelov de bal. Gorelov haalt uit met een fantastische trap. Said kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Rosenberg geeft een hoge lob. Lenaers kopt de bal weg. Bruno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruno geeft de bal voor. Lenaers springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Raiss is nu in balbezit. Bruno met een sublieme pass. Klungelig pakt Rosenberg de bal. Rosenberg geeft de bal voor. Lenaers krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Krutikov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shchelkunov rent richting de bal. Shchelkunov geeft een hoge lob. Nekrasov rent richting de bal. Nekrasov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Grześkowiak is nu in balbezit. Kloster verovert de bal door een tackle van achteren. Kloster geeft de bal voor. Lenaers rent richting de bal. Lenaers haalt uit met een fantastische trap. Tiapkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Nigmatullin onderschept slim de pass. Nigmatullin speelt de bal door. Troisio rent richting de bal. Kloster verovert de bal door een tackle van achteren. Kloster draait met de bal, schiet en ... Tiapkin bokst de bal weg.

38e minuut.
Isaev speelt de bal door. Nekrasov rent richting de bal. Nekrasov passt de bal in één keer door. Gorelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorelov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Арсенал России 51%, WernblooM brothers 49%.
Арсенал России - WernblooM brothers 1:0

51e minuut.
Elabasaniri speelt de bal door. Kloster bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloster geeft de bal voor. Lenaers springt en kopt de bal. Tiapkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Арсенал России - WernblooM brothers 2:0

54e minuut.
Krutikov met een sublieme pass. Daar is Gorelov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosenberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosenberg krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Ryzhov kopt de bal weg. Nekrasov bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Isaev zal de hoekschop nemen. Nekrasov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Gorelov kopt de bal weg. Ryzhov rent richting de bal. Ryzhov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nekrasov de bal. Nekrasov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ryzhov met een sublieme pass. Daar is Gorelov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Raiss. Gorelov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

62e minuut.
Kloster speelt de bal door. Elabasaniri rent richting de bal. Isaev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Isaev krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Ryzhov speelt de bal door. Isaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaev passt de bal in één keer door. Gorelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorelov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Grześkowiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Elabasaniri is nu in balbezit. Elabasaniri passt de bal in één keer door. Lenaers rent richting de bal. Lenaers draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Inworp. Souto met de inworp. Rosenberg rent richting de bal. Rosenberg geeft een hoge lob. Lenaers springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Арсенал России - WernblooM brothers 3:0

88e minuut.
Isaev kopt de bal weg. Ryzhov rent richting de bal. Ryzhov met een sublieme pass. Nekrasov is nu in balbezit. Nekrasov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Арсенал России 53%, WernblooM brothers 47%.
Арсенал России - WernblooM brothers 3:0