Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Звезда Победа
Forward Tactiek 2023
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 46.8
very good Schieten adequate
very good Passen solid
good Verdedigen very good


2e minuut.
Pulga is nu in balbezit. Pulga geeft een lange en hoge pass. Badowski kopt de bal weg. Leone is nu in balbezit. Leone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Prapor geeft de bal voor. Osa geeft een hoge lob. Drejan kopt de bal weg. Leone bereikt de bal nog maar net als eerste. Leone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Sekoyan heeft problemen om de bal te vangen. Leone rent richting de bal. Khobot begaat een overtreding. Khobot krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Calizzi is nu in balbezit. Calizzi passt de bal met de wreef. Piekutowski speelt de bal door. Ivanets rent richting de bal. Ivanets haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Botvinnik probeert de bal aan de voet te houden. Sekoyan rent richting de bal. Leone verovert de bal door een tackle van achteren. Leone schiet op doel. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Prigoda heeft problemen om de bal te vangen. Calizzi is nu in balbezit. Calizzi geeft een lange en hoge pass. Badowski springt en kopt de bal. Rybakou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Звезда - Победа 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Звезда 45%, Победа 55%.
ФК Звезда - Победа 1:0

46e minuut.
Konev komt het veld opgelopen. Dmitriev komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Nazário verovert de bal door een tackle van achteren. Łasocha verovert de bal door een tackle van achteren. Łasocha probeert naar een medespeler te passen. Leone is nu in balbezit. Leone draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Sekoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalski verovert de bal door een tackle van achteren. Magalski passt de bal zonder na te denken. Drejan rent richting de bal. Drejan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Nazário speelt de bal door. Calizzi is nu in balbezit. Calizzi passt de bal zonder na te denken. Leone bereikt de bal nog maar net als eerste. Leone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Maczkowski is nu in balbezit. Pogrebnyak verovert de bal door een tackle van achteren. Pogrebnyak passt de bal met de wreef. Dmitriev rent richting de bal. Dmitriev draait met de bal, schiet en ... Vrancken verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Nazário geeft een hoge lob. Khobot met een sublieme pass. Leone probeert de bal aan de voet te houden. Magalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Звезда - Победа 2:0

71e minuut.
Calizzi passt de bal zonder na te denken. Łasocha geeft de bal voor. Galimov kopt de bal weg. Calizzi geeft de bal voor. Leone krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Звезда - Победа 3:0

75e minuut.
Pogrebnyak rent richting de bal. Pogrebnyak met een sublieme pass. Drejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drejan geeft een lange en hoge pass. Leone springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Звезда 53%, Победа 47%.
ФК Звезда - Победа 3:0