Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Madfox Istiqlal
Normal Tactiek 4-3-1-2
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 56.6
adequate Schieten outstanding
good Passen formidable
good Verdedigen good


3e minuut.
Fornaris kopt de bal weg. Peryt is nu in balbezit. Peryt passt de bal met de wreef. Öymen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öymen draait met de bal, schiet en ... Qasımov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Menicozzi is nu in balbezit. Menicozzi passt de bal met de wreef. Daar is Piñeyrúa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Menicozzi speelt de bal door. Öymen speelt de bal door. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Öymen rent richting de bal. Öymen draait met de bal, schiet en ... Qasımov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Piñeyrúa rent richting de bal. Peryt onderschept slim de pass. Peryt passt de bal zonder na te denken. Güneştepe heeft problemen om de bal te vangen. Güneştepe draait met de bal, schiet en ... Qasımov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Verba met een sublieme pass. Menicozzi rent richting de bal. Menicozzi met een sublieme pass. Daar is Öymen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öymen haalt uit met een fantastische trap. Qasımov bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Klungelig pakt Menicozzi de bal. Menicozzi passt de bal met de wreef. Güneştepe heeft problemen om de bal te vangen. Öymen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öymen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Madfox - Istiqlal 0:1

23e minuut.
Verba onderschept slim de pass. Verba met een sublieme pass. Peryt heeft problemen om de bal te vangen. Peryt geeft een hoge lob. Güneştepe springt en kopt de bal. Qasımov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Sima verovert de bal door een tackle van achteren. Sima passt de bal met de wreef. Menicozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Menicozzi geeft een lange en hoge pass. Güneştepe springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madfox - Istiqlal 0:2

27e minuut.
Menicozzi verovert de bal door een tackle van achteren. Menicozzi geeft een lange en hoge pass. Szczepański probeert de bal met de borst te controleren. Öymen rent richting de bal. Öymen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Galitsyn rent richting de bal. Peryt verovert de bal door een tackle van achteren. Peryt probeert naar een medespeler te passen. Güneştepe heeft problemen om de bal te vangen. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Qasımov probeert wanhopig de bal te grijpen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Öymen schiet op doel. Qasımov speelt de bal door. Peryt kopt de bal weg. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap. Qasımov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Madfox - Istiqlal 0:3

37e minuut.
Güneştepe is nu in balbezit. Knežević legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Güneştepe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Güneştepe neemt de penalty, wat een uithaal! Qasımov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madfox - Istiqlal 0:4

39e minuut.
Güneştepe schiet op doel. Qasımov speelt de bal door. Peryt kopt de bal weg. Güneştepe heeft problemen om de bal te vangen. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Peryt is nu in balbezit. Peryt passt de bal met de wreef. Menicozzi met een sublieme pass. Öymen is nu in balbezit. Öymen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madfox 73%, Istiqlal 27%.
Madfox - Istiqlal 0:4

47e minuut.
Verba met een sublieme pass. Peryt rent richting de bal. Peryt passt de bal zonder na te denken. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Türker bereikt de bal nog maar net als eerste. Türker geeft de bal voor. Menicozzi kopt de bal weg. Öymen heeft problemen om de bal te vangen. Öymen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Madfox - Istiqlal 0:5

57e minuut.
Sima verovert de bal door een tackle van achteren. Sima probeert naar een medespeler te passen. Öymen is nu in balbezit. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Qasımov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Deptuła geeft de bal voor. Menicozzi probeert naar een medespeler te passen. Öymen is nu in balbezit. Öymen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

68e minuut.
Verba is nu in balbezit. Verba passt de bal zonder na te denken. Szczepański is nu in balbezit. Öymen verovert de bal door een tackle van achteren. Öymen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Peryt passt de bal met de wreef. Daar is Güneştepe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güneştepe passt de bal in één keer door. Öymen rent richting de bal. Öymen draait met de bal, schiet en ... Qasımov bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Daar is Bradvica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menicozzi is nu in balbezit. Menicozzi met een sublieme pass. Öymen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öymen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Knežević geeft een hoge lob. Inworp. Peryt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Güneştepe probeert de bal met de borst te controleren. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap. Qasımov bokst de bal weg. Cerrato verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Madfox - Istiqlal 0:6

77e minuut.
Peryt speelt de bal door. Menicozzi is nu in balbezit. Menicozzi passt de bal met de wreef. Öymen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öymen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Güneştepe passt de bal zonder na te denken. Peryt is nu in balbezit. Peryt probeert naar een medespeler te passen. Öymen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öymen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Madfox - Istiqlal 0:7

87e minuut.
Öymen bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe is nu in balbezit. Öymen is nu in balbezit. Öymen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Madfox - Istiqlal 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madfox 57%, Istiqlal 43%.
Madfox - Istiqlal 0:8