Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gladiator Spartak Труд Воронеж
Optimas Tactiek гла1цтр
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
57.2 gemiddelde waardering 69.1
very good Schieten incredible
very good Passen outstanding
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Uev speelt de bal door. Prokopenko rent richting de bal. Prokopenko geeft de bal voor. Akbash bereikt de bal nog maar net als eerste. Akbash schiet op doel. Gorun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Akbash rent richting de bal. Prata onderschept slim de pass. Prata passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vries de bal. Vries geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gómez Parra is nu in balbezit. Gómez Parra passt de bal met de wreef. Vries rent richting de bal. Vries geeft een lange en hoge pass. Genov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiator Spartak - Труд Воронеж 0:1

14e minuut.
Gómez Parra is nu in balbezit. Gómez Parra passt de bal met de wreef. Vries bereikt de bal nog maar net als eerste. Vries geeft een hoge lob. Petrin krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bovtalo kopt de bal weg. Dogon heeft problemen om de bal te vangen. Gaszyński is nu in balbezit. Petrin is nu in balbezit. Petrin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Gómez Parra geeft een hoge lob. Genov geeft de bal voor. Petrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiator Spartak - Труд Воронеж 0:2

23e minuut.
Petrin rent richting de bal. Petrin passt de bal met de wreef. Gaszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaszyński geeft een hoge lob. Genov krijgt zijn hoofd ertegen. Van Belle bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiator Spartak - Труд Воронеж 0:3

26e minuut.
Vries geeft een hoge lob. Daar is Bovtalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrin is nu in balbezit. Petrin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiator Spartak - Труд Воронеж 0:4

27e minuut.
Petrin springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Zheltonogov de bal onder controle te krijgen. Gómez Parra is nu in balbezit. Gómez Parra geeft een hoge lob. Genov krijgt zijn hoofd ertegen. Van Belle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Vries passt de bal zonder na te denken. Gómez Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Parra geeft een hoge lob. Genov krijgt zijn hoofd ertegen. Van Belle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiator Spartak - Труд Воронеж 0:5

32e minuut.
Zavaliy met een sublieme pass. Prokopenko heeft problemen om de bal te vangen. Zheleznov maakt een afschuwelijke overtreding. Zheleznov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

36e minuut.
Daar is Genov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrin rent richting de bal. Bagin onderschept slim de pass. Genov verovert de bal door een tackle van achteren. Genov haalt uit met een fantastische trap. Van Belle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Bagin kan de bal niet met de borst controleren. Gaszyński is nu in balbezit. Gaszyński geeft een lange en hoge pass. Petrin maakt een snoekduik en kopt de bal. Van Belle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiator Spartak - Труд Воронеж 0:6

38e minuut.
Gómez Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Parra passt de bal in één keer door. Vries geeft de bal voor. Klungelig pakt Genov de bal. Genov haalt uit met een fantastische trap. Van Belle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Zalyalov speelt de bal door. Gaszyński rent richting de bal. Gaszyński heeft problemen om de bal te vangen. Gaszyński geeft een lange en hoge pass. Genov springt en kopt de bal. Van Belle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Petrin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Szuszkiewicz de bal onder controle te krijgen. Vries is nu in balbezit. Vries geeft een hoge lob. Petrin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Dogon rent richting de bal. Dogon probeert naar een medespeler te passen. Prokopenko is nu in balbezit. Prokopenko draait met de bal, schiet en ... Gorun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiator Spartak - Труд Воронеж 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gladiator Spartak 64%, Труд Воронеж 36%.
Gladiator Spartak - Труд Воронеж 1:6

55e minuut.
Zalyalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalyalov geeft een hoge lob. Vries is nu in balbezit. Vries geeft de bal voor. Genov krijgt zijn hoofd ertegen. Van Belle bokst de bal weg. Petrin heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiator Spartak - Труд Воронеж 1:7

62e minuut.
Gómez Parra is nu in balbezit. Gómez Parra passt de bal zonder na te denken. Daar is Gaszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaszyński geeft een hoge lob. Genov krijgt zijn hoofd ertegen. Van Belle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shmarov komt het veld opgelopen. Zapadov komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Szögedi geeft de bal voor. Inworp. Gaszyński met een snelle inworp. Gómez Parra rent richting de bal. Gómez Parra geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Szuszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Vries is nu in balbezit. Szögedi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szögedi krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Gaszyński met een snelle inworp. Bovtalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovtalo geeft een lange en hoge pass. Szafirski geeft een lange en hoge pass. Genov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Daar is Gaszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaszyński geeft een hoge lob. Petrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrin haalt uit met een fantastische trap. Van Belle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiator Spartak - Труд Воронеж 1:8

84e minuut.
Prata passt de bal in één keer door. Vries rent richting de bal. Klungelig pakt Vries de bal. Vries geeft een lange en hoge pass. Petrin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bovtalo speelt de bal door. Prokopenko heeft problemen om de bal te vangen. Prokopenko speelt de bal door. Uev is nu in balbezit. Uev draait met de bal, schiet en ... Gorun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Akbash rent richting de bal. Akbash schiet op doel. Gorun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiator Spartak - Труд Воронеж 2:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gladiator Spartak 63%, Труд Воронеж 37%.
Gladiator Spartak - Труд Воронеж 2:8