Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
touchandgoal CKA
Normal Tactiek Ту-154
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.8 gemiddelde waardering 41.6
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Olbiński passt de bal zonder na te denken. Bukara rent richting de bal. Bukara probeert naar een medespeler te passen. Banciu is nu in balbezit. Banciu draait met de bal, schiet en ... Grabiński bokst de bal weg. Colatusso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
touchandgoal - CKA 0:1

24e minuut.
Łakomiec onderschept slim de pass. Bukara rent richting de bal. Bukara geeft een hoge lob. Banciu is nu in balbezit. Banciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
touchandgoal - CKA 0:2

25e minuut.
Khánh Huy passt de bal in één keer door. Estalinho rent richting de bal. Estalinho met een sublieme pass. Bukara bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Brantley probeert naar een medespeler te passen. Olbiński speelt de bal door. Bukara met een sublieme pass. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Wandzik geeft een lange en hoge pass. Olbiński probeert naar een medespeler te passen. Brantley probeert naar een medespeler te passen. Banciu is nu in balbezit. Banciu schiet op doel. Grabiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Klungelig pakt Olbiński de bal. Olbiński passt de bal zonder na te denken. Bukara met een sublieme pass. Banciu rent richting de bal. Banciu haalt uit met een fantastische trap. Grabiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
touchandgoal - CKA 0:3

37e minuut.
Guicciardi is nu in balbezit. Łakomiec verovert de bal door een tackle van achteren. Łakomiec met een sublieme pass. Estalinho rent richting de bal. Estalinho probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Shchavinskij verovert de bal door een tackle van achteren. Bukara speelt de bal door. Estalinho rent richting de bal. Estalinho geeft de bal voor. Banciu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
touchandgoal - CKA 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: touchandgoal 82%, CKA 18%.
touchandgoal - CKA 0:4

54e minuut.
Łakomiec met de inworp. Bukara met een sublieme pass. Banciu rent richting de bal. Banciu schiet op doel. Grabiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
touchandgoal - CKA 0:5

58e minuut.
Łakomiec speelt de bal door. Estalinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Estalinho passt de bal in één keer door. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

59e minuut.
Brantley is nu in balbezit. Brantley haalt uit met een fantastische trap. Banciu rent richting de bal. Banciu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Colatusso de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
touchandgoal - CKA 0:6

63e minuut.
Estalinho verovert de bal door een tackle van achteren. Estalinho passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Banciu de bal. Banciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
touchandgoal - CKA 0:7

67e minuut.
Bukara rent richting de bal. Bukara passt de bal in één keer door. Estalinho speelt de bal door. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
touchandgoal - CKA 0:8

69e minuut.
Shchavinskij speelt de bal door. Estalinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Estalinho passt de bal met de wreef. Banciu heeft problemen om de bal te vangen. Banciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
touchandgoal - CKA 0:9

79e minuut.
Brantley bereikt de bal nog maar net als eerste. Brantley probeert naar een medespeler te passen. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu haalt uit met een fantastische trap. Grabiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
touchandgoal - CKA 0:10

82e minuut.
Akinfeev verovert de bal door een tackle van achteren. Akinfeev speelt de bal door. Banciu is nu in balbezit. Banciu draait met de bal, schiet en ... Grabiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
touchandgoal - CKA 0:11

87e minuut.
Shchavinskij verovert de bal door een tackle van achteren. Akinfeev speelt de bal door. Estalinho is nu in balbezit. Estalinho geeft een lange en hoge pass. Banciu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
touchandgoal - CKA 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: touchandgoal 75%, CKA 25%.
touchandgoal - CKA 0:12