Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buryje Mishki FC OLLS
Attack Tactiek Sleep
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 34.8
average Schieten very good
weak Passen average
poor Verdedigen adequate


6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nagumanov trapt de bal weg van het doel. Kadykov kopt de bal weg. Nekrasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nekrasov draait met de bal, schiet en ... Karlaschuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Klimov met een sublieme pass. Cherenkov is nu in balbezit. Cherenkov met een sublieme pass. Nekrasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nekrasov haalt uit met een fantastische trap. Karlaschuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Kadykov geeft de bal voor. Vinokur heeft problemen om de bal te vangen. Nekrasov rent richting de bal. Nekrasov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vinokur de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buryje Mishki - FC OLLS 0:1

18e minuut.
Klimov met een snelle inworp. Cherenkov rent richting de bal. Cherenkov probeert naar een medespeler te passen. Kadykov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadykov geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Vsuev passt de bal zonder na te denken. Nagumanov is nu in balbezit. Nekrasov onderschept slim de pass. Nekrasov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buryje Mishki - FC OLLS 0:2

28e minuut.
Shmyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Korotkov verovert de bal door een tackle van achteren. Korotkov geeft de bal voor. Kadykov is nu in balbezit. Kadykov passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Goremyka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klimov is nu in balbezit. Klimov geeft een lange en hoge pass. Nekrasov rent richting de bal. Nekrasov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kadykov passt de bal in één keer door. Vsuev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vsuev speelt de bal door. Nekrasov is nu in balbezit. Nekrasov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Kanischev passt de bal in één keer door. Vsuev speelt de bal door. Kadykov speelt de bal door. Nekrasov rent richting de bal. Nekrasov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Kadykov met een sublieme pass. Nekrasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nekrasov passt de bal zonder na te denken. Cherenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherenkov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buryje Mishki 65%, FC OLLS 35%.
Buryje Mishki - FC OLLS 0:2

46e minuut.
Belanov komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Kanischev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanischev passt de bal zonder na te denken. Kovtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Nekrasov verovert de bal door een tackle van achteren. Nekrasov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Kovtun is nu in balbezit. Kadykov verovert de bal door een tackle van achteren. Kadykov met een sublieme pass. Nekrasov is nu in balbezit. Nekrasov schiet op doel. Karlaschuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Korotkov probeert naar een medespeler te passen. Nekrasov is nu in balbezit. Nekrasov passt de bal in één keer door. Cherenkov is nu in balbezit. Cherenkov haalt uit met een fantastische trap. Karlaschuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Alenichev passt de bal in één keer door. Shmyga is nu in balbezit. Korotkov onderschept slim de pass. Shmyga onderschept slim de pass. Shmyga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Doeltrap. Kaplun komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Kanischev verovert de bal door een tackle van achteren. Ryabushkin is nu in balbezit. Ryabushkin met een sublieme pass. Cherenkov rent richting de bal. Cherenkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Vsuev is nu in balbezit. Vsuev speelt de bal door. Kadykov speelt de bal door. Nekrasov is nu in balbezit. Nekrasov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karlaschuk met een sublieme pass. Prudnikov is nu in balbezit. Alenichev begaat een overtreding. Alenichev krijgt een gele kaart. Prudnikov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Prudnikov kan niet meer verder spelen. Evklidov komt het veld opgelopen. Ternavskij komt het veld opgelopen. Prikhodko komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Ryabushkin is nu in balbezit. Prikhodko verovert de bal door een tackle van achteren. Prikhodko geeft een lange en hoge pass. Cherenkov rent richting de bal. Cherenkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Goremyka geeft de bal voor. Cherenkov kopt de bal weg. Nekrasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nekrasov haalt uit met een fantastische trap. Karlaschuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buryje Mishki - FC OLLS 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buryje Mishki 65%, FC OLLS 35%.
Buryje Mishki - FC OLLS 0:3