Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lotos Miagkije Barsuki
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


20e minuut.
Orekhov geeft de bal voor. Ivantsev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tikhomirov speelt de bal door. Zhigalov rent richting de bal. Zhigalov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Hapov rent richting de bal. Korneev rent richting de bal. Korneev speelt de bal door. Makshanzev rent richting de bal. Makshanzev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kurzenkov passt de bal met de wreef. Daar is Zhigalov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zapivalov verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzenkov verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzenkov haalt uit met een fantastische trap. Zhupikov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lotos 39%, Miagkije Barsuki 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lotos - Miagkije Barsuki 0:0

52e minuut.
Zhigalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Korneev begaat een overtreding. Zhigalov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karlaschuk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Frolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhigalov verovert de bal door een tackle van achteren. Zhigalov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Golovskoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurzenkov is nu in balbezit. Kurzenkov schiet op doel. Orekhov kopt de bal weg. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Daar is Karlaschuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tikhomirov rent richting de bal. Tikhomirov met een sublieme pass. Zhigalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhigalov schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Drozdov geeft een hoge lob. Golovskoy kopt de bal weg. Zapivalov probeert de bal aan de voet te houden. Zhigalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhigalov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lotos - Miagkije Barsuki 1:0

80e minuut.
Yushin is nu in balbezit. Golovskoy onderschept slim de pass. Golovskoy met een sublieme pass. Klungelig pakt Zhigalov de bal. Zhigalov haalt uit met een fantastische trap. Zhupikov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lotos - Miagkije Barsuki 2:0

81e minuut.
Kurzenkov met een sublieme pass. Zhigalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapivalov is nu in balbezit. Zhigalov verovert de bal door een tackle van achteren. Zhigalov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lotos 44%, Miagkije Barsuki 56%.
FC Lotos - Miagkije Barsuki 2:0