Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iduschije Poganki Boevyje Shariki
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Klungelig pakt Ryzhkin de bal. Tshovrebov rent richting de bal. Ryzhkin verovert de bal door een tackle van achteren. Ryzhkin haalt uit met een fantastische trap. Zhabinskij werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Poganki - Boevyje Shariki 0:1

15e minuut.
Ryzhkin passt de bal met de wreef. Tshovrebov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzheutskij onderschept slim de pass. Ryzhkin heeft problemen om de bal te vangen. Ryzhkin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Prigoda kopt de bal weg. Yudenich rent richting de bal. Yudenich passt de bal in één keer door. Masalov is nu in balbezit. Masalov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Iduschije Poganki - Boevyje Shariki 1:1

32e minuut.
Rzheutskij passt de bal zonder na te denken. Zhdanov rent richting de bal. Zhdanov geeft de bal voor. Masalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Masalov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Zhevakin passt de bal met de wreef. Dundukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dundukov geeft een hoge lob. Prigoda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ryzhkin is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Zherdev met een sublieme pass. Pshininin is nu in balbezit. Ryzhkin onderschept slim de pass. Ryzhkin draait met de bal, schiet en ... Zhabinskij probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Poganki - Boevyje Shariki 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iduschije Poganki 62%, Boevyje Shariki 38%.
Iduschije Poganki - Boevyje Shariki 1:2

49e minuut.
Zherdev passt de bal in één keer door. Rzheutskij rent richting de bal. Ryzhkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzheutskij is nu in balbezit. Rzheutskij draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

52e minuut.
Rzheutskij is nu in balbezit. Rzheutskij schiet op doel. Pshininin kopt de bal weg. Zhabinskij werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Ryzhkin is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Golubev passt de bal in één keer door. Ryzhkin rent richting de bal. Papashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin verovert de bal door een tackle van achteren. Ryzhkin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Poganki - Boevyje Shariki 1:3

66e minuut.
Yudenich heeft problemen om de bal te vangen. Yudenich geeft de bal voor. Plahetko is nu in balbezit. Masalov is nu in balbezit. Masalov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Prigoda onderschept slim de pass. Plahetko begaat een overtreding. Prigoda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prigoda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Kadkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masalov rent richting de bal. Masalov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pshininin rent richting de bal. Pshininin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Golubev met de inworp. Zherdev geeft de bal voor. Zhabinskij probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iduschije Poganki 56%, Boevyje Shariki 44%.
Iduschije Poganki - Boevyje Shariki 1:3