Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harahoristyje Vorony FC Clueless
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 21.1
waardeloos Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Podpalyj onderschept slim de pass. Podpalyj geeft een hoge lob. Tshovrebov kopt de bal weg. Daev rent richting de bal. Daev haalt uit met een fantastische trap. Zhigalov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Barbos is nu in balbezit. Olenikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Olenikov geeft een hoge lob. Daar is Sirkhaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sirkhaev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harahoristyje Vorony - FC Clueless 1:0

20e minuut.
Podpalyj rent richting de bal. Podpalyj speelt de bal door. Daev bereikt de bal nog maar net als eerste. Daev haalt uit met een fantastische trap. Zhigalov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Harahoristyje Vorony - FC Clueless 1:1

31e minuut.
Sirkhaev probeert de bal met de borst te controleren. Podpalyj is nu in balbezit. Podpalyj probeert naar een medespeler te passen. Barbos heeft problemen om de bal te vangen. Barbos schiet op doel. Gubajdullin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harahoristyje Vorony 47%, FC Clueless 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Harahoristyje Vorony - FC Clueless 1:1

48e minuut.
Arshavin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Daev de bal. Mostovoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Daev bereikt de bal nog maar net als eerste. Daev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Harahoristyje Vorony - FC Clueless 1:2

53e minuut.
Kanevskij geeft de bal voor. Daev rent richting de bal. Dikariev bereikt de bal nog maar net als eerste. Daev onderschept slim de pass. Daev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kaplun is nu in balbezit. Daev onderschept slim de pass. Dikariev rent richting de bal. Daev onderschept slim de pass. Daev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harahoristyje Vorony 51%, FC Clueless 49%.
Harahoristyje Vorony - FC Clueless 1:2