Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CKA Buryje Mishki
Ту-154 Tactiek Attack
66% Balbezit 34%
29% Spel op eigen helft 71%
18 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 23.9
excellent Schieten average
adequate Passen weak
solid Verdedigen poor


11e minuut.
Daar is Alenichev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olbiński rent richting de bal. Olbiński met een sublieme pass. Banciu is nu in balbezit. Banciu haalt uit met een fantastische trap. Karlaschuk bokst de bal weg.

20e minuut.
Olbiński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Estalinho de bal. Estalinho met een sublieme pass. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CKA - Buryje Mishki 1:0

24e minuut.
Brantley passt de bal zonder na te denken. Nəzərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzərov passt de bal zonder na te denken. Banciu rent richting de bal. Banciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Shchavinskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Alenichev onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shchavinskij. Shchavinskij krijgt een gele kaart. Alenichev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Alenichev neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Samotsvetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Olbiński is nu in balbezit. Olbiński speelt de bal door. Banciu rent richting de bal. Banciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CKA - Buryje Mishki 2:0

34e minuut.
Estalinho is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Estalinho geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Banciu rent richting de bal. Banciu draait met de bal, schiet en ... Paal!

35e minuut.
Shirko geeft een hoge lob. Bukara kopt de bal weg. Akinfeev is nu in balbezit. Banciu rent richting de bal. Banciu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Estalinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Estalinho met een sublieme pass. Banciu rent richting de bal. Banciu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vinokur de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Estalinho geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Banciu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CKA 27%, Buryje Mishki 73%.
CKA - Buryje Mishki 2:0

46e minuut.
Glybov probeert naar een medespeler te passen. Kaplun heeft problemen om de bal te vangen. Samotsvetov rent richting de bal. Banciu onderschept slim de pass. Banciu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Bukara passt de bal zonder na te denken. Samotsvetov rent richting de bal. Banciu verovert de bal door een tackle van achteren. Banciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CKA - Buryje Mishki 3:0

68e minuut.
Doeltrap. Ternavskij komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Bukara rent richting de bal. Bukara passt de bal met de wreef. Samotsvetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Olbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olbiński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Evklidov komt het veld opgelopen. Favstov komt het veld opgelopen. Vinokur raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kovtun komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Shchavinskij onderschept slim de pass. Shchavinskij speelt de bal door. Brantley speelt de bal door. Banciu rent richting de bal. Banciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Estalinho is nu in balbezit. Estalinho geeft een hoge lob. Daar is Nagumanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CKA - Buryje Mishki 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CKA 30%, Buryje Mishki 70%.
CKA - Buryje Mishki 4:0