Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miagkije Barsuki Dynamo Maykop
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Kobeleb is nu in balbezit. Kobeleb passt de bal zonder na te denken. Ivolgin met een sublieme pass. Vladimirov heeft problemen om de bal te vangen. Vladimirov geeft een hoge lob. Zhupikov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Hapov passt de bal met de wreef. Kalashnikov rent richting de bal. Kalashnikov probeert naar een medespeler te passen. Makshanzev rent richting de bal. Makshanzev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Makshanzev is nu in balbezit. Makshanzev passt de bal zonder na te denken. Korneev bereikt de bal nog maar net als eerste. Korneev haalt uit met een fantastische trap. Pshenichnikov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miagkije Barsuki - Dynamo Maykop 1:0

41e minuut.
Kuluberdiev geeft de bal voor. Shchekoldin rent richting de bal. Klungelig pakt Zapivalov de bal. Shchekoldin is nu in balbezit. Shchekoldin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Miagkije Barsuki - Dynamo Maykop 1:1

44e minuut.
Vladimirov passt de bal zonder na te denken. Kuluberdiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuluberdiev met een sublieme pass. Shchekoldin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchekoldin haalt uit met een fantastische trap. Zhupikov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miagkije Barsuki 66%, Dynamo Maykop 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Miagkije Barsuki - Dynamo Maykop 1:1

47e minuut.
Danilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Korneev is nu in balbezit. Met opzet legt Danilov zijn tegenspeler op de grond. Danilov krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Ivolgin met de inworp. Lepesha probeert naar een medespeler te passen. Yushin probeert naar een medespeler te passen. Kuluberdiev rent richting de bal. Kuluberdiev schiet op doel. De bal raakt de paal. Zhupikov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miagkije Barsuki 52%, Dynamo Maykop 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Miagkije Barsuki - Dynamo Maykop 1:1