Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boevyje Shariki Harahoristyje Vorony
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Rzheutskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzheutskij passt de bal zonder na te denken. Ryzhkin rent richting de bal. Rzheutskij is nu in balbezit. Rzheutskij draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Zhigalov met een harde bal richting middenveld. Plahetko kopt de bal weg. Dikariev probeert de bal aan de voet te houden. Ryzhkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Mostovoj passt de bal zonder na te denken. Barbos rent richting de bal. Zhevakin bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbos verovert de bal door een tackle van achteren. Barbos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kukuev is nu in balbezit. Kukuev geeft de bal voor. Inworp. Dundukov met de inworp. Rzheutskij geeft een hoge lob. Zhigalov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ryzhkin is nu in balbezit. Ryzhkin draait met de bal, schiet en ... Zhigalov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boevyje Shariki - Harahoristyje Vorony 1:0

41e minuut.
Kadkin geeft een hoge lob. Dikariev rent richting de bal. Dikariev passt de bal met de wreef. Barbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boevyje Shariki 62%, Harahoristyje Vorony 38%.
Boevyje Shariki - Harahoristyje Vorony 1:0

63e minuut.
Olenikov rent richting de bal. Olenikov geeft een lange en hoge pass. Daar is Kadkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Sirkhaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronshtein begaat een overtreding. Sirkhaev raakt geblesseerd tijdens het duel. Dikariev met een snel genomen vrije trap. Daar is Barbos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Golubev passt de bal zonder na te denken. Olenikov is nu in balbezit. Olenikov passt de bal met de wreef. Barbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Golubev rent richting de bal. Barbos verovert de bal door een tackle van achteren. Plahetko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barbos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Romantsev neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Yushin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Klungelig pakt Golubev de bal. Inworp. Olenikov met de inworp. Romantsev is nu in balbezit. Romantsev met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boevyje Shariki 52%, Harahoristyje Vorony 48%.
Boevyje Shariki - Harahoristyje Vorony 1:0