Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MPT CKA
Normal Tactiek Ту-154
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 46.5
weak Schieten formidable
poor Passen adequate
poor Verdedigen good


2e minuut.
Olbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Troshkin probeert naar een medespeler te passen. Onopko bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu onderschept slim de pass. Banciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MPT - CKA 0:1

5e minuut.
Estalinho onderschept slim de pass. Estalinho geeft de bal voor. Banciu krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Onopko de bal onder controle te krijgen. Bojarintsev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MPT - CKA 0:2

9e minuut.
Estalinho is nu in balbezit. Estalinho geeft de bal voor. Onopko heeft problemen om de bal te vangen. Banciu is nu in balbezit. Banciu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Brantley speelt de bal door. Saharov is nu in balbezit. Bukara verovert de bal door een tackle van achteren. Banciu is nu in balbezit. Banciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MPT - CKA 0:3

15e minuut.
Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukuev is nu in balbezit. Banciu onderschept slim de pass. Banciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MPT - CKA 0:4

26e minuut.
Łakomiec geeft een hoge lob. Estalinho rent richting de bal. Estalinho geeft de bal voor. Banciu is nu in balbezit. Banciu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Evseenko met een sublieme pass. Daar is Zhemchugov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saharov is nu in balbezit. Banciu onderschept slim de pass. Banciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MPT - CKA 0:5

30e minuut.
Belousov speelt de bal door. Ivashko heeft problemen om de bal te vangen. Banciu is nu in balbezit. Banciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MPT - CKA 0:6

31e minuut.
Troshkin is nu in balbezit. Banciu is nu in balbezit. Onopko bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu verovert de bal door een tackle van achteren. Banciu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Olbiński passt de bal in één keer door. Bukara is nu in balbezit. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu haalt uit met een fantastische trap. Bojarintsev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MPT - CKA 0:7

34e minuut.
Brantley passt de bal met de wreef. Bukara rent richting de bal. Bukara passt de bal zonder na te denken. Banciu is nu in balbezit. Banciu haalt uit met een fantastische trap. Bojarintsev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Banciu passt de bal zonder na te denken. Olbiński rent richting de bal. Olbiński passt de bal in één keer door. Banciu rent richting de bal. Banciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MPT - CKA 0:8

40e minuut.
Estalinho geeft de bal voor. Zhemchugov probeert de bal aan de voet te houden. Olbiński speelt de bal door. Banciu is nu in balbezit. Banciu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Brantley rent richting de bal. Brantley speelt de bal door. Banciu heeft problemen om de bal te vangen. Banciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MPT - CKA 0:9

44e minuut.
Kukuev is nu in balbezit. Olbiński onderschept slim de pass. Olbiński speelt de bal door. Banciu is nu in balbezit. Banciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MPT - CKA 0:10

45e minuut.
Kukuev is nu in balbezit. Brantley verovert de bal door een tackle van achteren. Brantley speelt de bal door. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MPT 82%, CKA 18%.
MPT - CKA 0:10

47e minuut.
Bukara probeert naar een medespeler te passen. Estalinho rent richting de bal. Estalinho probeert naar een medespeler te passen. Banciu rent richting de bal. Banciu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bukara speelt de bal door. Olbiński rent richting de bal. Olbiński passt de bal zonder na te denken. Banciu rent richting de bal. Banciu draait met de bal, schiet en ... Paal!

55e minuut.
Olbiński rent richting de bal. Olbiński passt de bal zonder na te denken. Banciu is nu in balbezit. Banciu haalt uit met een fantastische trap. Bojarintsev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MPT - CKA 0:11

62e minuut.
Ignatescu met een sublieme pass. Estalinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Estalinho geeft de bal voor. Banciu maakt een snoekduik en kopt de bal. Bojarintsev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Zhemchugov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhemchugov speelt de bal door. Ivashko speelt de bal door. Belousov rent richting de bal. Belousov schiet op doel. Dzsudzsák bokst de bal weg.

68e minuut.
Klungelig pakt Troshkin de bal. Troshkin probeert naar een medespeler te passen. Brantley met een sublieme pass. Banciu is nu in balbezit. Banciu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bukara passt de bal met de wreef. Estalinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Estalinho geeft een lange en hoge pass. Banciu rent richting de bal. Banciu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Saharov rent richting de bal. Bukara onderschept slim de pass. Bukara passt de bal met de wreef. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Evseenko passt de bal in één keer door. Onopko heeft problemen om de bal te vangen. Banciu is nu in balbezit. Banciu draait met de bal, schiet en ... Bojarintsev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MPT - CKA 0:12

90e minuut.
Estalinho rent richting de bal. Estalinho geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Troshkin de bal. Banciu is nu in balbezit. Banciu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MPT 68%, CKA 32%.
MPT - CKA 0:12