Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miagkije Barsuki FC OLLS
Normal Tactiek Sleep
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 26.2
poor Schieten average
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Speranskij speelt de bal door. Vsuev is nu in balbezit. Vsuev passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cherenkov de bal. Cherenkov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kalashnikov is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Speranskij met de inworp. Daar is Vsuev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vsuev geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Vsuev passt de bal zonder na te denken. Zapivalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherenkov onderschept slim de pass. Cherenkov schiet op doel. Zhupikov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miagkije Barsuki - FC OLLS 0:1

13e minuut.
Klimov probeert naar een medespeler te passen. Kadykov probeert naar een medespeler te passen. Cherenkov is nu in balbezit. Cherenkov haalt uit met een fantastische trap. Zapivalov heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kanischev neemt de hoekschop. Kerinskij maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miagkije Barsuki - FC OLLS 0:2

17e minuut.
Kadykov onderschept slim de pass. Kadykov met een sublieme pass. Zapivalov is nu in balbezit. Cherenkov onderschept slim de pass. Cherenkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kerinskij zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kadykov rent richting de bal. Kadykov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cherenkov de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miagkije Barsuki - FC OLLS 0:3

24e minuut.
Klimov rent richting de bal. Sadovnichij bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Klimov. Sadovnichij roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sadovnichij kan niet meer verder spelen. Romenskij komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Yushin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yushin geeft de bal voor. Speranskij kopt de bal weg. Cherenkov rent richting de bal. Cherenkov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miagkije Barsuki 70%, FC OLLS 30%.
Miagkije Barsuki - FC OLLS 0:3

46e minuut.
Belanov komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Frolov geeft een hoge lob. Inworp. Kerinskij met de inworp. Kadykov is nu in balbezit. Kadykov geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Miagkije Barsuki - FC OLLS 0:4

52e minuut.
Vsuev passt de bal met de wreef. Kadykov is nu in balbezit. Kadykov passt de bal in één keer door. Kerinskij is nu in balbezit. Kerinskij schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Speranskij met een sublieme pass. Vsuev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vsuev probeert naar een medespeler te passen. Cherenkov is nu in balbezit. Cherenkov draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Frolov heeft problemen om de bal te vangen. Kerinskij rent richting de bal. Cherenkov rent richting de bal. Klungelig pakt Kerinskij de bal. Kerinskij draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kanischev rent richting de bal. Kanischev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miagkije Barsuki - FC OLLS 0:5

67e minuut.
Korotkov rent richting de bal. Korotkov geeft de bal voor. Kanischev heeft problemen om de bal te vangen. Kanischev geeft een hoge lob. Kerinskij krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Miagkije Barsuki - FC OLLS 0:6

77e minuut.
Frolov rent richting de bal. Frolov geeft de bal voor. Prudnikov kopt de bal weg. Kadykov rent richting de bal. Kadykov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kanischev rent richting de bal. Kanischev geeft een lange en hoge pass. Romenskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherenkov onderschept slim de pass. Cherenkov draait met de bal, schiet en ... Zhupikov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cherenkov is nu in balbezit. Cherenkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miagkije Barsuki - FC OLLS 0:7

82e minuut.
Cherenkov onderschept slim de pass. Kanischev probeert naar een medespeler te passen. Kerinskij rent richting de bal. Kerinskij haalt uit met een fantastische trap. Zhupikov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Zapivalov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Korneev de bal. Vsuev bereikt de bal nog maar net als eerste. Korneev verovert de bal door een tackle van achteren. Korneev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miagkije Barsuki 76%, FC OLLS 24%.
Miagkije Barsuki - FC OLLS 0:7