Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harahoristyje Vorony FC Lotos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Sirkhaev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Novikov komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Karlaschuk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Novikov met een snelle inworp. Romantsev rent richting de bal. Romantsev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Golovskoy met de inworp. Klungelig pakt Kurzenkov de bal. Mostovoj speelt de bal door. Barbos rent richting de bal. Barbos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Kurzenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikariev onderschept slim de pass. Dikariev met een sublieme pass. Novikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novikov geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Shchetinin is nu in balbezit. Romantsev rent richting de bal. Romantsev met een sublieme pass. Barbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbos draait met de bal, schiet en ... Parshin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Kazanova de bal onder controle te krijgen. Romantsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Romantsev draait met de bal, schiet en ... Kazanova probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Novikov neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harahoristyje Vorony 40%, FC Lotos 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Harahoristyje Vorony - FC Lotos 0:0

54e minuut.
Dikariev passt de bal in één keer door. Olenikov is nu in balbezit. Shchetinin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shchetinin krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Kaplun geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bairamov met een snelle inworp. Kurzenkov rent richting de bal. Kurzenkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kazanova kopt de bal weg. Kurzenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzenkov passt de bal met de wreef. Zhigalov rent richting de bal. Zhigalov draait met de bal, schiet en ... Zhigalov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harahoristyje Vorony 41%, FC Lotos 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Harahoristyje Vorony - FC Lotos 0:0