Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALMAZ BlackBerrySteal
Normal Tactiek 433
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.8 gemiddelde waardering 46.9
matig Schieten zeer goed
slecht Passen solide
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
Cipolli geeft een lange en hoge pass. Ciminian kopt de bal weg. Bayón rent richting de bal. Bayón haalt uit met een fantastische trap. Edemskij werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALMAZ - BlackBerrySteal 0:1

3e minuut.
de Matos is nu in balbezit. Ciminian onderschept slim de pass. Ciminian met een sublieme pass. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Zheltouhov bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos verovert de bal door een tackle van achteren. de Matos probeert naar een medespeler te passen. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Blanquedano onderschept slim de pass. Blanquedano probeert naar een medespeler te passen. Drăgănescu is nu in balbezit. Bayón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayón haalt uit met een fantastische trap. Edemskij probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ... Edemskij maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

17e minuut.
de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos geeft een lange en hoge pass. Popsa heeft problemen om de bal te vangen. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ... Edemskij kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Moraes rent richting de bal. Moraes passt de bal zonder na te denken. Blanquedano is nu in balbezit. Blanquedano geeft een hoge lob. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Blanquedano kopt de bal weg. Vandenborre met een sublieme pass. Cipolli probeert naar een medespeler te passen. Bayón is nu in balbezit. Bayón geeft een hoge lob. Edemskij kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Drăgănescu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALMAZ - BlackBerrySteal 0:2

33e minuut.
Potapov is nu in balbezit. Cipolli onderschept slim de pass. Cipolli speelt de bal door. de Matos is nu in balbezit. de Matos geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Zheltouhov geeft een lange en hoge pass. Zheltorot kopt de bal weg. Daar is Zheltouhov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bayón geeft een lange en hoge pass. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu schiet op doel. Ciminian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALMAZ - BlackBerrySteal 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALMAZ 83%, BlackBerrySteal 17%.
ALMAZ - BlackBerrySteal 0:3

47e minuut.
Vandenborre geeft de bal voor. Drăgănescu heeft problemen om de bal te vangen. Ciminian legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciminian krijgt een gele kaart. Drăgănescu raakt geblesseerd tijdens het duel. de Matos legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Edemskij kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Zheltouhov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moraes bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraes met een sublieme pass. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
de Matos verovert de bal door een tackle van achteren. Potapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenborre met een sublieme pass. Bayón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayón haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Lillee is nu in balbezit. Lillee passt de bal zonder na te denken. Dudarenko heeft problemen om de bal te vangen. Bayón rent richting de bal. Bayón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Popsa onderschept slim de pass. Bayón speelt de bal door. de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Popsa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Blanquedano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bayón rent richting de bal. Bayón geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Zvyagintsev kopt de bal weg. de Matos kan de bal niet met de borst controleren. Potapov rent richting de bal. de Matos onderschept slim de pass. de Matos geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Cipolli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Drăgănescu de bal. Bayón bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is de Matos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Matos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALMAZ - BlackBerrySteal 0:4

88e minuut.
Blanquedano probeert naar een medespeler te passen. Bayón speelt de bal door. Daar is Drăgănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALMAZ - BlackBerrySteal 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALMAZ 75%, BlackBerrySteal 25%.
ALMAZ - BlackBerrySteal 0:5