Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKOREL Stalingrad
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 29.1
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Zabotkin verovert de bal door een tackle van achteren. Zabotkin geeft een lange en hoge pass. Chumakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnov verovert de bal door een tackle van achteren. Vojnov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cherenkov niet meer kan verder spelen. Galin komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Beschastnykh geeft de bal voor. Inworp. Uissepp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Negoduev is nu in balbezit. Negoduev geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Sánchez Soler speelt de bal door. Negoduev rent richting de bal. Negoduev met een sublieme pass. Döbrögi is nu in balbezit. Döbrögi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Zapivalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamykin verovert de bal door een tackle van achteren. Mamykin met een sublieme pass. Döbrögi is nu in balbezit. Döbrögi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Reshko met de inworp. Zayadlov is nu in balbezit. Zayadlov geeft een hoge lob. Döbrögi controleert de bal met de borst. Döbrögi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKOREL 62%, Stalingrad 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FKOREL - Stalingrad 0:0

52e minuut.
Negoduev passt de bal in één keer door. Sánchez Soler rent richting de bal. Sánchez Soler passt de bal zonder na te denken. Döbrögi is nu in balbezit. Döbrögi haalt uit met een fantastische trap. Shchukin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FKOREL - Stalingrad 0:1

65e minuut.
Inworp. Yefimov komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Rodionov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodionov met een sublieme pass. Zabotkin is nu in balbezit. Zabotkin draait met de bal, schiet en ... Vojnov kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vojnov rent richting de bal. Vojnov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKOREL 58%, Stalingrad 42%.
FKOREL - Stalingrad 0:1