Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legion Omsk Zarazhennyje Koroli
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Marazmatikov haalt uit met een fantastische trap. Kovtun kopt de bal weg. Sorokin rent richting de bal. Marazmatikov is nu in balbezit. Marazmatikov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Omsk - Zarazhennyje Koroli 0:1

21e minuut.
Nikiforov geeft de bal voor. Inworp. Zakrutkin met de inworp. Kabachnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabachnik geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Borets geeft een lange en hoge pass. Akimov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Savchenko onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zakrutkin zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Akimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legion Omsk - Zarazhennyje Koroli 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion Omsk 49%, Zarazhennyje Koroli 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Legion Omsk - Zarazhennyje Koroli 1:1

50e minuut.
Marazmatikov rent richting de bal. Nikonov is nu in balbezit. Kovtun onderschept slim de pass. Marazmatikov verovert de bal door een tackle van achteren. Marazmatikov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Omsk - Zarazhennyje Koroli 1:2

53e minuut.
Perevozshchilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabachnik verovert de bal door een tackle van achteren. Kabachnik probeert naar een medespeler te passen. Akimov is nu in balbezit. Akimov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion Omsk 48%, Zarazhennyje Koroli 52%.
Legion Omsk - Zarazhennyje Koroli 1:2