Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stalingrad BlackBerrySteal
Normal Tactiek 433
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
5 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.7 gemiddelde waardering 49
good Schieten excellent
weak Passen very good
average Verdedigen good


3e minuut.
Blanquedano bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanquedano passt de bal zonder na te denken. Drăgănescu is nu in balbezit. de Matos rent richting de bal. de Matos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Galin trapt de bal weg van het doel. Vandenborre kopt de bal weg. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Blanquedano probeert naar een medespeler te passen. Bayón is nu in balbezit. Bayón geeft een hoge lob. Drăgănescu heeft problemen om de bal te vangen. Drăgănescu schiet op doel. Galin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Drăgănescu de bal onder controle te krijgen. Moraes kopt de bal weg. Klungelig pakt Chumakov de bal. Bayón is nu in balbezit. Bayón geeft een lange en hoge pass. Galin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Paraguai onderschept slim de pass. Vandenborre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenborre geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sánchez Soler de bal onder controle te krijgen. Drăgănescu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cipolli neemt de hoekschop. Bayón is nu in balbezit. Bayón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Babenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayón verovert de bal door een tackle van achteren. Bayón probeert naar een medespeler te passen. de Matos rent richting de bal. de Matos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Galin trapt de bal weg van het doel. Vandenborre kopt de bal weg. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Olenikov de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Blanquedano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Drăgănescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Galin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Chumakov onderschept slim de pass. Chumakov probeert naar een medespeler te passen. Branco rent richting de bal. Mušálek verovert de bal door een tackle van achteren. Mušálek schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalingrad - BlackBerrySteal 1:0

31e minuut.
Bayón rent richting de bal. Bayón passt de bal in één keer door. de Matos is nu in balbezit. de Matos haalt uit met een fantastische trap. Galin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stalingrad - BlackBerrySteal 1:1

35e minuut.
Sánchez Soler probeert naar een medespeler te passen. Bayón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayón passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Drăgănescu de bal. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ... Galin bokst de bal weg.

41e minuut.
Vandenborre rent richting de bal. Mušálek onderschept slim de pass. Mušálek draait met de bal, schiet en ... Branco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drago werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalingrad - BlackBerrySteal 2:1

43e minuut.
Blanquedano probeert naar een medespeler te passen. Drăgănescu heeft problemen om de bal te vangen. Bayón bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daar is Zvyagintsev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zvyagintsev geeft de bal voor. Vandenborre met een sublieme pass. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalingrad 75%, BlackBerrySteal 25%.
Stalingrad - BlackBerrySteal 2:1

50e minuut.
Blanquedano probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bayón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayón speelt de bal door. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu haalt uit met een fantastische trap. Galin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Gavrilakis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blanquedano met een snelle inworp. Bayón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayón geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Chumakov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moraes is nu in balbezit. Moraes geeft een hoge lob. Bayón is nu in balbezit. Bayón haalt uit met een fantastische trap. Galin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gavrilakis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stalingrad - BlackBerrySteal 2:2

57e minuut.
de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Soler onderschept slim de pass. Drăgănescu rent richting de bal. de Matos is nu in balbezit. de Matos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bayón rent richting de bal. Bayón probeert naar een medespeler te passen. de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos schiet op doel. Drăgănescu probeert de bal aan de voet te houden. Galin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalingrad - BlackBerrySteal 2:3

61e minuut.
Chumakov geeft een hoge lob. Moraes is nu in balbezit. Moraes passt de bal met de wreef. de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Drăgănescu controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalingrad - BlackBerrySteal 2:4

64e minuut.
Bayón met een sublieme pass. Drăgănescu heeft problemen om de bal te vangen. Vandenborre met een sublieme pass. de Matos is nu in balbezit. de Matos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Drăgănescu de bal. Sánchez Soler rent richting de bal. Drăgănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Drăgănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalingrad - BlackBerrySteal 2:5

66e minuut.
Döbrögi komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Galin met een sublieme pass. Vandenborre kopt de bal weg. Drăgănescu rent richting de bal. Bayón is nu in balbezit. Bayón draait met de bal, schiet en ... Galin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalingrad - BlackBerrySteal 2:6

72e minuut.
de Matos rent richting de bal. de Matos passt de bal zonder na te denken. Gavrilakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu onderschept slim de pass. Drăgănescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Galin met een harde bal richting middenveld. Vandenborre kopt de bal weg. Bayón speelt de bal door. de Matos is nu in balbezit. de Matos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stalingrad - BlackBerrySteal 2:7

76e minuut.
Galin met een harde bal richting middenveld. Vandenborre kopt de bal weg. Klungelig pakt Drăgănescu de bal. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gavrilakis de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Galin met een harde bal richting middenveld. Cipolli is nu in balbezit. Cipolli passt de bal in één keer door. Bayón rent richting de bal. Bayón draait met de bal, schiet en ... Galin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Moraes passt de bal in één keer door. Sánchez Soler rent richting de bal. Sánchez Soler passt de bal in één keer door. Döbrögi rent richting de bal. Döbrögi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Cipolli onderschept slim de pass. Cipolli met een sublieme pass. Tolbukhin rent richting de bal. de Matos onderschept slim de pass. de Matos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
de Matos met een sublieme pass. Olenikov is nu in balbezit. Drăgănescu is nu in balbezit. Klungelig pakt Bayón de bal. Bayón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stalingrad - BlackBerrySteal 2:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalingrad 74%, BlackBerrySteal 26%.
Stalingrad - BlackBerrySteal 2:8