Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Acceron Team Homs FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Ivanishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajduk is nu in balbezit. Ivanishev rent richting de bal. Ivanishev draait met de bal, schiet en ... Luzhnyj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acceron Team - Homs FC 1:0

7e minuut.
Zharenyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharenyj speelt de bal door. Kuluberdiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasenin verovert de bal door een tackle van achteren. Vasenin geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kabanov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barbos komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Goldschmit is nu in balbezit. Goldschmit passt de bal in één keer door. Belkin rent richting de bal. Belkin schiet op doel. Zalomov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Acceron Team - Homs FC 1:1

41e minuut.
Goldschmit passt de bal zonder na te denken. Timofeev is nu in balbezit. Timofeev probeert naar een medespeler te passen. Belkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkin schiet op doel. Zalomov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acceron Team 51%, Homs FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Acceron Team - Homs FC 1:1

59e minuut.
Nagumanov speelt de bal door. Rebko met een sublieme pass. Zharenyj probeert de bal met de borst te controleren. Barbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Vasenin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasenin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Barbos de bal. Belkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ivanishev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Steinitz komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Sakaev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gotsmanov komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Daar is Steinitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gotsmanov is nu in balbezit. Gotsmanov passt de bal met de wreef. Gajduk is nu in balbezit. Gajduk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Acceron Team - Homs FC 2:1

77e minuut.
Gotsmanov rent richting de bal. Gotsmanov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gajduk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steinitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinitz draait met de bal, schiet en ... Luzhnyj bokst de bal weg.

79e minuut.
Gajduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinitz rent richting de bal. Gajduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinitz rent richting de bal. Steinitz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Zharenyj rent richting de bal. Zharenyj passt de bal in één keer door. Belkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkin schiet op doel. Zalomov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Acceron Team - Homs FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acceron Team 40%, Homs FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Acceron Team - Homs FC 2:2