Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Molchalivyje Osly Zarazhennyje Koroli
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Kozhemiakin probeert naar een medespeler te passen. Degtiariov heeft problemen om de bal te vangen. Kozhemiakin begaat een overtreding. Kozhemiakin krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Tetradze is nu in balbezit. Viktorov verovert de bal door een tackle van achteren. Viktorov passt de bal in één keer door. Usanov rent richting de bal. Usanov schiet op doel. Paal!

17e minuut.
Nikonov passt de bal in één keer door. Kozhemiakin probeert naar een medespeler te passen. Evdakimov is nu in balbezit. Marazmatikov onderschept slim de pass. Marazmatikov haalt uit met een fantastische trap. Babochkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Molchalivyje Osly - Zarazhennyje Koroli 0:1

19e minuut.
Kodzhebash geeft een hoge lob. Inworp. Usanov met een snelle inworp. Nikonov rent richting de bal. Nikonov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zajtsev heeft problemen om de bal te vangen. Marazmatikov is nu in balbezit. Marazmatikov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Molchalivyje Osly - Zarazhennyje Koroli 0:2

20e minuut.
Kozhemiakin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Usanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nikonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikonov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Marazmatikov is nu in balbezit. Zajtsev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marazmatikov raakt geblesseerd tijdens het duel. Nikonov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Babochkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Molchalivyje Osly - Zarazhennyje Koroli 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Molchalivyje Osly 59%, Zarazhennyje Koroli 41%.
Molchalivyje Osly - Zarazhennyje Koroli 0:3

48e minuut.
Degtiariov rent richting de bal. Degtiariov geeft de bal voor. Kodzhebash kopt de bal weg. Belkin is nu in balbezit. Belkin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Molchalivyje Osly - Zarazhennyje Koroli 1:3

53e minuut.
Savchenko geeft een lange en hoge pass. Tetradze rent richting de bal. Viktorov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Viktorov krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Degtiariov probeert naar een medespeler te passen. Shchvetz bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchvetz passt de bal met de wreef. Belkin is nu in balbezit. Belkin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Evdakimov verovert de bal door een tackle van achteren. Kodzhebash bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodzhebash probeert naar een medespeler te passen. Nikonov is nu in balbezit. Nikonov schiet op doel. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Shchvetz passt de bal in één keer door. Usanov is nu in balbezit. Usanov probeert naar een medespeler te passen. Marazmatikov rent richting de bal. Marazmatikov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Kozhemiakin rent richting de bal. Kozhemiakin passt de bal in één keer door. Evdakimov is nu in balbezit. Nikonov is nu in balbezit. Nikonov schiet op doel. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Daar is Shchvetz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikonov passt de bal zonder na te denken. Marazmatikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazmatikov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Savchenko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tetradze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fersman rent richting de bal. Fersman geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Molchalivyje Osly 46%, Zarazhennyje Koroli 54%.
Molchalivyje Osly - Zarazhennyje Koroli 1:3