Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Legion Legion Omsk
541 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Zhabuk met een sublieme pass. Inworp. Kruglov met een snelle inworp. Derkach geeft een hoge lob. Akimov springt en kopt de bal. Savinykh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zakrutkin zal de hoekschop nemen. Ezhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimov onderschept slim de pass. Akimov draait met de bal, schiet en ... Savinykh bokst de bal weg.

13e minuut.
Sorokin verovert de bal door een tackle van achteren. Sorokin geeft de bal voor. Zhivoderov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabachnik onderschept slim de pass. Kabachnik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Zhivoderov is nu in balbezit. Zhivoderov geeft de bal voor. Akimov probeert de bal aan de voet te houden. Zabotin is nu in balbezit. Zabotin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kabachnik onderschept slim de pass. Kabachnik passt de bal in één keer door. Akimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimov schiet op doel. Paal!

41e minuut.
Figurov met een snelle inworp. Valikov rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Figurov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zabotin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Legion 50%, Legion Omsk 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Legion - Legion Omsk 0:0

47e minuut.
Balagurov geeft de bal voor. Zabotin is nu in balbezit. Sorokin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabotin verovert de bal door een tackle van achteren. Zabotin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Zabotin is nu in balbezit. Kopejkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabotin maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zabotin naar de kleedkamers voor een vroege douche.

64e minuut.
Kruglov met de inworp. Kharitonskiy rent richting de bal. Kharitonskiy speelt de bal door. Akimov is nu in balbezit. Akimov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kruglov rent richting de bal. Balagurov probeert naar een medespeler te passen. Sorokin is nu in balbezit. Valikov onderschept slim de pass. Valikov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kharitonskiy geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Figurov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valikov rent richting de bal. Valikov draait met de bal, schiet en ... Yorsh bokst de bal weg.

82e minuut.
Sorokin bereikt de bal nog maar net als eerste. Valikov is nu in balbezit. Valikov passt de bal zonder na te denken. Akimov rent richting de bal. Akimov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Legion 52%, Legion Omsk 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Legion - Legion Omsk 0:0