Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALMAZ Stalingrad
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31 gemiddelde waardering 31.9
good Schieten adequate
weak Passen weak
average Verdedigen weak


6e minuut.
Babenkov probeert naar een medespeler te passen. Döbrögi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudarenko rent richting de bal. Döbrögi verovert de bal door een tackle van achteren. Döbrögi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALMAZ - Stalingrad 0:1

11e minuut.
Ryzhov onderschept slim de pass. Ryzhov passt de bal met de wreef. Ciminian bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciminian schiet op doel. Gavrilakis probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Olenikov geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sukristov zal de hoekschop nemen. Ciminian springt en kopt de bal. Galin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ALMAZ - Stalingrad 1:1

16e minuut.
Holt kopt de bal weg. Babenkov geeft de bal voor. Daar is Leśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Döbrögi is nu in balbezit. Döbrögi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Dudarenko passt de bal zonder na te denken. Negoduev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lillee begaat een overtreding. Negoduev raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Negoduev neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Edemskij kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Holt bereikt de bal nog maar net als eerste. Holt speelt de bal door. Gavrilakis is nu in balbezit. Ciminian verovert de bal door een tackle van achteren. Ciminian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mamykin passt de bal zonder na te denken. Sánchez Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhov onderschept slim de pass. Ciminian bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciminian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALMAZ 44%, Stalingrad 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALMAZ - Stalingrad 1:1

62e minuut.
Dariev geeft de bal voor. Gavrilakis is nu in balbezit. Ciminian verovert de bal door een tackle van achteren. Ciminian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALMAZ - Stalingrad 2:1

69e minuut.
Nikonov met de inworp. Mamykin geeft de bal voor. Daar is Potapov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Döbrögi bereikt de bal nog maar net als eerste. Döbrögi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mušálek komt het veld opgelopen. Galin met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dudarenko met de inworp. Holt geeft een lange en hoge pass. Galin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Lillee rent richting de bal. Lillee geeft een lange en hoge pass. Daar is Chumakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciminian is nu in balbezit. Ciminian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Popsa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mamykin met de inworp. Negoduev bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoduev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Galin met een harde bal richting middenveld. Lillee kopt de bal weg. Babenkov is nu in balbezit. Ciminian verovert de bal door een tackle van achteren. Ciminian haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALMAZ 37%, Stalingrad 63%.
ALMAZ - Stalingrad 2:1