Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BlackBerrySteal FKOREL
433 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
49 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 19.6
zeer goed Schieten slecht
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Vandenborre met een sublieme pass. Cipolli is nu in balbezit. Cipolli probeert naar een medespeler te passen. de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Doeltrap. Shchukin met een harde bal richting middenveld. Cipolli kopt de bal weg. Klungelig pakt Drăgănescu de bal. Drăgănescu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBerrySteal - FKOREL 1:0

6e minuut.
Blanquedano met een sublieme pass. Bayón is nu in balbezit. Bayón speelt de bal door. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBerrySteal - FKOREL 2:0

7e minuut.
Klungelig pakt Reshko de bal. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu passt de bal in één keer door. Bayón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
de Matos rent richting de bal. de Matos passt de bal met de wreef. Shaposhnikov heeft problemen om de bal te vangen. Bayón is nu in balbezit. Bayón haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos draait met de bal, schiet en ... Shchukin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Novikov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Novikov krijgt een gele kaart. Drăgănescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Drăgănescu neemt zijn aanloop. Shchukin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBerrySteal - FKOREL 3:0

11e minuut.
Shaposhnikov is nu in balbezit. Shaposhnikov geeft een lange en hoge pass. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu schiet op doel. Shchukin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBerrySteal - FKOREL 4:0

15e minuut.
Rodionov kopt de bal weg. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu probeert naar een medespeler te passen. de Matos is nu in balbezit. de Matos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBerrySteal - FKOREL 5:0

25e minuut.
Bayón geeft een lange en hoge pass. Drăgănescu kopt de bal weg. de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos haalt uit met een fantastische trap. Shchukin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBerrySteal - FKOREL 6:0

26e minuut.
de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenborre rent richting de bal. Vandenborre passt de bal zonder na te denken. Bayón rent richting de bal. Bayón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Zapivalov is nu in balbezit. Bayón verovert de bal door een tackle van achteren. Bayón passt de bal in één keer door. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Shchukin trapt de bal weg van het doel. Vandenborre kopt de bal weg. Klungelig pakt Bayón de bal. Bayón haalt uit met een fantastische trap. Shaposhnikov probeert de bal aan de voet te houden. Shchukin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBerrySteal - FKOREL 7:0

31e minuut.
Vandenborre probeert naar een medespeler te passen. Drăgănescu is nu in balbezit. Bayón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayón draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Shaposhnikov de bal onder controle te krijgen. Shchukin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Daar is Drăgănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayón is nu in balbezit. Bayón passt de bal met de wreef. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Blanquedano met een sublieme pass. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu schiet op doel. Novikov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBerrySteal - FKOREL 8:0

35e minuut.
Drăgănescu kopt de bal weg. Novikov probeert de bal aan de voet te houden. de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos schiet op doel. Shchukin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBerrySteal - FKOREL 9:0

37e minuut.
Bayón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayón passt de bal met de wreef. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ... Shaposhnikov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Novikov probeert de bal aan de voet te houden. Malygin met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Reshko de bal onder controle te krijgen. de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Zvyagintsev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cipolli is nu in balbezit. Cipolli geeft een hoge lob. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Bayón is nu in balbezit. Shaposhnikov met een sublieme pass. de Matos speelt de bal door. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu passt de bal met de wreef. Bayón rent richting de bal. Bayón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBerrySteal - FKOREL 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlackBerrySteal 24%, FKOREL 76%.
BlackBerrySteal - FKOREL 10:0

49e minuut.
de Matos passt de bal zonder na te denken. Cipolli geeft een hoge lob. Daar is Bayón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBerrySteal - FKOREL 11:0

50e minuut.
Drăgănescu probeert naar een medespeler te passen. Bayón is nu in balbezit. Bayón met een sublieme pass. de Matos is nu in balbezit. de Matos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Shaposhnikov de bal. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu haalt uit met een fantastische trap. Shchukin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBerrySteal - FKOREL 12:0

52e minuut.
Zhuravliov kopt de bal weg. Blanquedano bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanquedano passt de bal in één keer door. Daar is Drăgănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgănescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Cipolli met een sublieme pass. Klungelig pakt Drăgănescu de bal. de Matos is nu in balbezit. de Matos draait met de bal, schiet en ... Novikov probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Blanquedano zal de hoekschop nemen. Novikov heeft problemen om de bal te vangen. de Matos rent richting de bal. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBerrySteal - FKOREL 13:0

56e minuut.
Blanquedano onderschept slim de pass. Blanquedano speelt de bal door. Bayón probeert naar een medespeler te passen. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Vandenborre kopt de bal weg. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayón is nu in balbezit. Bayón draait met de bal, schiet en ... Shchukin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBerrySteal - FKOREL 14:0

59e minuut.
Shchukin trapt de bal weg. Zhuravliov kopt de bal weg. Reshko probeert de bal aan de voet te houden. Zabotkin rent richting de bal. Zabotkin haalt uit met een fantastische trap. Drago verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Paraguai is nu in balbezit. Paraguai geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zayadlov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zabotkin geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Novikov is nu in balbezit. Drăgănescu onderschept slim de pass. de Matos is nu in balbezit. de Matos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBerrySteal - FKOREL 15:0

65e minuut.
Vandenborre geeft de bal voor. Drăgănescu rent richting de bal. Zapivalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayón verovert de bal door een tackle van achteren. Bayón draait met de bal, schiet en ... Shchukin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Vandenborre speelt de bal door. Drăgănescu heeft problemen om de bal te vangen. Malygin rent richting de bal. Drăgănescu onderschept slim de pass. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBerrySteal - FKOREL 16:0

70e minuut.
Vandenborre rent richting de bal. Vandenborre geeft een lange en hoge pass. Bayón kopt de bal weg. de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Vandenborre kopt de bal weg. Bayón bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayón rent richting de bal. Bayón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daar is Bayón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandenborre rent richting de bal. de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBerrySteal - FKOREL 17:0

82e minuut.
de Matos passt de bal met de wreef. Cipolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cipolli passt de bal zonder na te denken. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBerrySteal - FKOREL 18:0

84e minuut.
Moraes geeft een lange en hoge pass. Rodionov is nu in balbezit. Blanquedano onderschept slim de pass. Blanquedano geeft de bal voor. de Matos kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Drăgănescu heeft problemen om de bal te vangen. Drăgănescu passt de bal met de wreef. de Matos is nu in balbezit. de Matos schiet op doel. Shchukin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Bayón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayón geeft een lange en hoge pass. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ... Shchukin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlackBerrySteal 19%, FKOREL 81%.
BlackBerrySteal - FKOREL 18:0