Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Homs FC SUMMERSTARS
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Zharenyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizhegorodov onderschept slim de pass. Nizhegorodov probeert naar een medespeler te passen. Dudkin is nu in balbezit. Dudkin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Evtifeev maakt een snoekduik en kopt de bal. Luzhnyj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Zharenyj rent richting de bal. Zharenyj passt de bal in één keer door. Goldschmit is nu in balbezit. Belkin is nu in balbezit. Belkin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Zharenyj met een sublieme pass. Klungelig pakt Belkin de bal. Dudkin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Belkin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Goldschmit komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Levchenko met een snelle inworp. Zharenyj speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Levchenko zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Evtifeev rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Homs FC 54%, SUMMERSTARS 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Homs FC - SUMMERSTARS 0:0

59e minuut.
Zhideev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bajshakov komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Dudkin geeft de bal voor. Klungelig pakt Rebko de bal. Nizhegorodov rent richting de bal. Nizhegorodov draait met de bal, schiet en ... Rebko probeert de bal met de borst te controleren. Luzhnyj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Evtifeev is nu in balbezit. Evtifeev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Homs FC - SUMMERSTARS 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Homs FC 47%, SUMMERSTARS 53%.
Homs FC - SUMMERSTARS 0:1