Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legion Omsk Molchalivyje Osly
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drozdov met de inworp. Fersman is nu in balbezit. Fersman schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kovtun de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Shchvetz met de inworp. Drozdov rent richting de bal. Drozdov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Belkin de bal. Belkin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Omsk - Molchalivyje Osly 0:1

19e minuut.
Drozdov rent richting de bal. Drozdov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Belkin de bal. Belkin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kopejkin de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kopejkin geeft de bal voor. Inworp. Tetradze met een snelle inworp. Fersman is nu in balbezit. Fersman geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Fersman onderschept slim de pass. Kharitonskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kharitonskiy met een sublieme pass. Akimov is nu in balbezit. Akimov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion Omsk 58%, Molchalivyje Osly 42%.
Legion Omsk - Molchalivyje Osly 0:1

58e minuut.
Kruglov is nu in balbezit. Kruglov geeft een lange en hoge pass. Shchvetz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Belkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belkin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Sorokin is nu in balbezit. Shchvetz onderschept slim de pass. Shchvetz speelt de bal door. Belkin is nu in balbezit. Belkin haalt uit met een fantastische trap. Yorsh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion Omsk 56%, Molchalivyje Osly 44%.
Legion Omsk - Molchalivyje Osly 0:1