Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kvozd FC Legion
Normal Tactiek 541
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.6 gemiddelde waardering 21.5
average Schieten weak
weak Passen weak
weak Verdedigen weak


6e minuut.
Artyushov onderschept slim de pass. Bessonov rent richting de bal. Razinskij onderschept slim de pass. Artyushov verovert de bal door een tackle van achteren. Artyushov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Zabrodin kopt de bal weg. Figurov met een sublieme pass. Daar is Budakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lapshin is nu in balbezit. Lapshin haalt uit met een fantastische trap. Bosolapov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Razinskij onderschept slim de pass. Razinskij geeft een hoge lob. Rabiner probeert naar een medespeler te passen. Artyushov heeft problemen om de bal te vangen. Artyushov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Khakham met een sublieme pass. Bessonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Laktionov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laktionov krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Bessonov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rabiner met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Razinskij de bal. Artyushov bereikt de bal nog maar net als eerste. Artyushov schiet op doel. Savinykh maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Zhivoderov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kvozd - FC Legion 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kvozd 42%, FC Legion 58%.
Kvozd - FC Legion 1:0

76e minuut.
Rabiner geeft een hoge lob. Zhivoderov kopt de bal weg. Razinskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Bessonov rent richting de bal. Bessonov draait met de bal, schiet en ... Paal!

87e minuut.
Bessonov schiet op doel. Artyushov krijgt zijn hoofd ertegen. Zhivoderov kopt de bal weg. Rabiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiner geeft een lange en hoge pass. Savinykh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kvozd 51%, FC Legion 49%.
Kvozd - FC Legion 1:0