Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Homs FC BlackBerrySteal
Normal Tactiek 433
37% Balbezit 63%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 43.6
weak Schieten very good
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Belkin speelt de bal door. Timofeev rent richting de bal. Bayón maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Bayón moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bayón schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

8e minuut.
Goldschmit rent richting de bal. Vandenborre rent richting de bal. Vandenborre probeert naar een medespeler te passen. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Rebko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cipolli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Matos rent richting de bal. de Matos geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Goldschmit probeert de bal met de borst te controleren. Vandenborre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenborre passt de bal zonder na te denken. Drăgănescu heeft problemen om de bal te vangen. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Homs FC - BlackBerrySteal 0:1

19e minuut.
Zvyagintsev is nu in balbezit. Zvyagintsev passt de bal zonder na te denken. Moraes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt de Matos de bal. de Matos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Blanquedano is nu in balbezit. Blanquedano geeft de bal voor. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ... Luzhnyj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Homs FC - BlackBerrySteal 0:2

29e minuut.
Vandenborre passt de bal met de wreef. Cipolli is nu in balbezit. Cipolli speelt de bal door. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu haalt uit met een fantastische trap. Luzhnyj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Doeltrap. Luzhnyj trapt de bal weg. Vandenborre kopt de bal weg. de Matos rent richting de bal. de Matos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Zharenyj passt de bal in één keer door. Dun bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenborre onderschept slim de pass. de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Bushkov passt de bal in één keer door. Vandenborre rent richting de bal. Vandenborre met een sublieme pass. de Matos rent richting de bal. de Matos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Luzhnyj met een harde bal richting middenveld. Cipolli kopt de bal weg. Vandenborre met een sublieme pass. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Homs FC - BlackBerrySteal 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Homs FC 68%, BlackBerrySteal 32%.
Homs FC - BlackBerrySteal 0:3

48e minuut.
Luzhnyj trapt de bal weg. Vandenborre kopt de bal weg. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu haalt uit met een fantastische trap. Luzhnyj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Homs FC - BlackBerrySteal 0:4

49e minuut.
Belkin rent richting de bal. Belkin passt de bal zonder na te denken. Dun bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu onderschept slim de pass. Drăgănescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Zharenyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvyagintsev verovert de bal door een tackle van achteren. Zvyagintsev probeert naar een medespeler te passen. de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Vandenborre kopt de bal weg. Drăgănescu heeft problemen om de bal te vangen. Drăgănescu passt de bal in één keer door. de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos haalt uit met een fantastische trap. Luzhnyj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Homs FC - BlackBerrySteal 0:5

53e minuut.
Esipov probeert naar een medespeler te passen. Drăgănescu is nu in balbezit. Dun is nu in balbezit. Drăgănescu onderschept slim de pass. Drăgănescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Cipolli kopt de bal weg. Daar is Esipov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zharenyj is nu in balbezit. Cipolli rent richting de bal. Cipolli geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Dun rent richting de bal. Drăgănescu verovert de bal door een tackle van achteren. de Matos rent richting de bal. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Timofeev speelt de bal door. Blanquedano is nu in balbezit. Blanquedano passt de bal met de wreef. Daar is Moraes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moraes geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Homs FC - BlackBerrySteal 0:6

66e minuut.
Dun probeert naar een medespeler te passen. Vandenborre rent richting de bal. Vandenborre passt de bal in één keer door. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ... Luzhnyj bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Homs FC - BlackBerrySteal 0:7

66e minuut.
Belkin heeft problemen om de bal te vangen. de Matos is nu in balbezit. Cipolli rent richting de bal. de Matos rent richting de bal. Cipolli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Luzhnyj met een sublieme pass. Vandenborre kopt de bal weg. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu haalt uit met een fantastische trap. Luzhnyj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Homs FC - BlackBerrySteal 0:8

74e minuut.
Belkin met een sublieme pass. Daar is Goldschmit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgănescu maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Drăgănescu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

76e minuut.
Goldschmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraguai onderschept slim de pass. Vandenborre speelt de bal door. de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Esipov met de inworp. Cipolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cipolli met een sublieme pass. de Matos rent richting de bal. de Matos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Homs FC - BlackBerrySteal 0:9

80e minuut.
Goldschmit heeft problemen om de bal te vangen. Belkin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de Matos. de Matos krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Blanquedano passt de bal in één keer door. Vandenborre probeert naar een medespeler te passen. de Matos is nu in balbezit. de Matos schiet op doel. Rebko probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
de Matos geeft een hoge lob. Cipolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cipolli speelt de bal door. de Matos rent richting de bal. de Matos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Homs FC 88%, BlackBerrySteal 12%.
Homs FC - BlackBerrySteal 0:9