Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Molchalivyje Osly Acceron Team
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Kabanov is nu in balbezit. Fersman onderschept slim de pass. Fersman passt de bal met de wreef. Belkin is nu in balbezit. Belkin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Kabanov rent richting de bal. Fersman verovert de bal door een tackle van achteren. Fersman met een sublieme pass. Belkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kuluberdiev rent richting de bal. Shchvetz verovert de bal door een tackle van achteren. Shchvetz passt de bal in één keer door. Belkin rent richting de bal. Belkin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Molchalivyje Osly - Acceron Team 1:0

17e minuut.
Barbos rent richting de bal. Barbos passt de bal in één keer door. Steinitz probeert de bal met de borst te controleren. Gajduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajduk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Barbos geeft de bal voor. Evdakimov probeert de bal met de borst te controleren. Steinitz met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Gajduk de bal onder controle te krijgen. Gajduk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Shchvetz passt de bal in één keer door. Belkin is nu in balbezit. Barbos onderschept slim de pass. Fersman rent richting de bal. Fersman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Barbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fersman verovert de bal door een tackle van achteren. Fersman met een sublieme pass. Belkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Drozdov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Barbos kopt de bal weg. Shchvetz bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchvetz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Molchalivyje Osly 38%, Acceron Team 62%.
Molchalivyje Osly - Acceron Team 1:0

49e minuut.
Gajduk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gotsmanov komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Popov met de inworp. Evdakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Evdakimov speelt de bal door. Gotsmanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotsmanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kabanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shchvetz bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchvetz met een sublieme pass. Drozdov is nu in balbezit. Drozdov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Evdakimov met een snelle inworp. Popov is nu in balbezit. Steinitz verovert de bal door een tackle van achteren. Steinitz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Molchalivyje Osly 39%, Acceron Team 61%.
Molchalivyje Osly - Acceron Team 1:0