Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BlackBerrySteal Enlym
433 Tactiek 4-3-1-2-Muh
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
34 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 18.2
zeer goed Schieten waardeloos
zeer goed Passen zwak
redelijk Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Blanquedano passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bayón de bal. Bayón geeft een hoge lob. Drăgănescu krijgt zijn hoofd ertegen. Kalinkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Drăgănescu heeft problemen om de bal te vangen. Drăgănescu met een sublieme pass. de Matos is nu in balbezit. de Matos haalt uit met een fantastische trap. Kalinkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBerrySteal - Enlym 1:0

7e minuut.
Blanquedano met een sublieme pass. Daar is Drăgănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgănescu passt de bal zonder na te denken. Bayón rent richting de bal. Bayón draait met de bal, schiet en ... Kalinkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Vandenborre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenborre passt de bal in één keer door. Cipolli speelt de bal door. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bayón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayón passt de bal in één keer door. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu schiet op doel. Shcherbinin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cipolli neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Daar is de Matos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayón passt de bal zonder na te denken. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu schiet op doel. Kalinkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBerrySteal - Enlym 2:0

24e minuut.
Adamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamov passt de bal in één keer door. Forkash heeft problemen om de bal te vangen. de Matos onderschept slim de pass. de Matos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBerrySteal - Enlym 3:0

30e minuut.
Inworp. Moraes met de inworp. Bayón met een sublieme pass. de Matos rent richting de bal. de Matos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Cipolli is nu in balbezit. Cipolli geeft een lange en hoge pass. Shcherbinin probeert de bal aan de voet te houden. Bayón rent richting de bal. Bayón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Adamov kopt de bal weg. Daar is Cipolli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cipolli probeert naar een medespeler te passen. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu schiet op doel. Kalinkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Inworp. Blanquedano met de inworp. Bayón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayón draait met de bal, schiet en ... Kalinkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBerrySteal - Enlym 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlackBerrySteal 18%, Enlym 82%.
BlackBerrySteal - Enlym 4:0

46e minuut.
Blanquedano heeft problemen om de bal te vangen. Blanquedano passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Bayón de bal onder controle te krijgen. de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Blanquedano passt de bal met de wreef. Vandenborre is nu in balbezit. Vandenborre met een sublieme pass. Daar is Drăgănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgănescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Blanquedano passt de bal met de wreef. Vandenborre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenborre passt de bal in één keer door. Bayón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayón draait met de bal, schiet en ... Kalinkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Shcherbinin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cipolli met een snelle inworp. de Matos is nu in balbezit. de Matos geeft de bal voor. Paal! Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ... Kalinkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBerrySteal - Enlym 5:0

53e minuut.
Vandenborre probeert naar een medespeler te passen. Daar is Blanquedano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanquedano probeert naar een medespeler te passen. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Zadachin probeert naar een medespeler te passen. Forkash bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu onderschept slim de pass. de Matos is nu in balbezit. de Matos geeft een hoge lob. Kalinkin bokst de bal weg.

57e minuut.
Zvyagintsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvyagintsev passt de bal met de wreef. Vandenborre met een sublieme pass. Klungelig pakt Bayón de bal. Bayón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Blanquedano is nu in balbezit. Blanquedano geeft een lange en hoge pass. Fomin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBerrySteal - Enlym 6:0

63e minuut.
Fomin kopt de bal weg. Vadimov is nu in balbezit. Vadimov probeert naar een medespeler te passen. Ponomariov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponomariov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Branco kopt de bal weg. Paraguai is nu in balbezit. Ponomariov verovert de bal door een tackle van achteren. Ponomariov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Vandenborre probeert naar een medespeler te passen. Blanquedano rent richting de bal. Blanquedano probeert naar een medespeler te passen. Bayón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Vandenborre de bal. Vandenborre speelt de bal door. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu haalt uit met een fantastische trap. Kalinkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBerrySteal - Enlym 7:0

71e minuut.
Shcherbinin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cipolli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt de Matos de bal. de Matos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Fomin de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBerrySteal - Enlym 8:0

74e minuut.
Bayón rent richting de bal. Blanquedano rent richting de bal. Blanquedano geeft de bal voor. de Matos rent richting de bal. de Matos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBerrySteal - Enlym 9:0

75e minuut.
Zadachin probeert de bal aan de voet te houden. Vadimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayón maakt een afschuwelijke overtreding. Bayón is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

81e minuut.
Blanquedano speelt de bal door. Daar is Zadachin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cipolli probeert naar een medespeler te passen. de Matos rent richting de bal. de Matos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBerrySteal - Enlym 10:0

86e minuut.
Paraguai geeft een lange en hoge pass. Vandenborre is nu in balbezit. Vandenborre probeert naar een medespeler te passen. Drăgănescu heeft problemen om de bal te vangen. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBerrySteal - Enlym 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlackBerrySteal 23%, Enlym 77%.
BlackBerrySteal - Enlym 11:0