Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKOREL Kvozd
Normal Tactiek 4-3-3
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 32.3
weak Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen average


5e minuut.
Martielli passt de bal in één keer door. Curyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Curyl passt de bal met de wreef. Cysarz rent richting de bal. Cysarz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Zapivalov rent richting de bal. Artyushov onderschept slim de pass. Beschastnykh begaat een overtreding. Beschastnykh krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Artyushov onderschept slim de pass. Beschastnykh bereikt de bal nog maar net als eerste. Artyushov verovert de bal door een tackle van achteren. Artyushov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Shaposhnikov de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Martielli speelt de bal door. Beschastnykh rent richting de bal. Beschastnykh passt de bal met de wreef. Cysarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cysarz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Martielli passt de bal zonder na te denken. Rossello rent richting de bal. Rossello probeert naar een medespeler te passen. Artyushov bereikt de bal nog maar net als eerste. Artyushov geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FKOREL - Kvozd 0:1

37e minuut.
Rossello rent richting de bal. Rossello probeert naar een medespeler te passen. Martielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cysarz rent richting de bal. Cysarz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKOREL 71%, Kvozd 29%.
FKOREL - Kvozd 0:1

47e minuut.
Artyushov rent richting de bal. Zapivalov onderschept slim de pass. Zapivalov probeert naar een medespeler te passen. Cysarz rent richting de bal. Cysarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Reshko heeft problemen om de bal te vangen. Cysarz is nu in balbezit. Cysarz passt de bal zonder na te denken. Artyushov is nu in balbezit. Artyushov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FKOREL - Kvozd 0:2

61e minuut.
Martielli probeert naar een medespeler te passen. Beschastnykh is nu in balbezit. Artyushov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beschastnykh raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Beschastnykh kan niet meer verder spelen. Malygin komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Malygin is nu in balbezit. Rossello verovert de bal door een tackle van achteren. Rossello met een sublieme pass. Martielli is nu in balbezit. Martielli haalt uit met een fantastische trap. Shchukin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Zhuravliov rent richting de bal. Martielli verovert de bal door een tackle van achteren. Martielli met een sublieme pass. Artyushov rent richting de bal. Artyushov schiet op doel. Paal! Cysarz rent richting de bal. Cysarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKOREL - Kvozd 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKOREL 57%, Kvozd 43%.
FKOREL - Kvozd 0:3