Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALMAZ Kvozd
Normal Tactiek 4-3-3
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
28.7 gemiddelde waardering 29
adequate Schieten adequate
weak Passen weak
weak Verdedigen average


14e minuut.
Skowron met een sublieme pass. Bessonov is nu in balbezit. Bessonov passt de bal zonder na te denken. Cysarz rent richting de bal. Cysarz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Lillee raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Matvienko komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Leśniewski speelt de bal door. Bessonov is nu in balbezit. Bessonov passt de bal in één keer door. Artyushov rent richting de bal. Artyushov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Ryzhov probeert naar een medespeler te passen. Holt rent richting de bal. Holt probeert naar een medespeler te passen. Ciminian is nu in balbezit. Ciminian haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Destino probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Curyl met een snelle inworp. Dariev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cysarz onderschept slim de pass. Cysarz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Matvienko passt de bal in één keer door. Holt rent richting de bal. Holt met een sublieme pass. Ryzhov is nu in balbezit. Ryzhov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALMAZ 48%, Kvozd 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALMAZ - Kvozd 0:0

55e minuut.
Curyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Curyl geeft de bal voor. Artyushov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cysarz is nu in balbezit. Cysarz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Curyl is nu in balbezit. Potapov onderschept slim de pass. Potapov probeert naar een medespeler te passen. Ryzhov heeft problemen om de bal te vangen. Ryzhov haalt uit met een fantastische trap. Destino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

65e minuut.
Zabrodov heeft problemen om de bal te vangen. Ryzhov is nu in balbezit. Triviño maakt een afschuwelijke overtreding. Triviño is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

80e minuut.
Dariev is nu in balbezit. Dariev passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zabrodov de bal. Ciminian rent richting de bal. Ciminian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Curyl probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bessonov de bal. Bessonov passt de bal zonder na te denken. Artyushov is nu in balbezit. Artyushov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALMAZ 42%, Kvozd 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALMAZ - Kvozd 0:0