Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZRSK Razors of the Sky
523 Tactiek 1
60% Balbezit 40%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 28.5
adequate Schieten average
adequate Passen average
solid Verdedigen weak


4e minuut.
Daar is Golak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buroni is nu in balbezit. Buroni schiet op doel. Milevoj probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Antonaros verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemianin onderschept slim de pass. Ziemianin passt de bal zonder na te denken. Buroni is nu in balbezit. Buroni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Farfán maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ojeda met een snelle inworp. Gebre Selassie rent richting de bal. Gebre Selassie met een sublieme pass. Farfán is nu in balbezit. Farfán schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ojeda is nu in balbezit. Ojeda geeft de bal voor. Stegaru probeert de bal aan de voet te houden. Farfán is nu in balbezit. Farfán haalt uit met een fantastische trap. Milevoj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZRSK 43%, Razors of the Sky 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZRSK - Razors of the Sky 0:0

51e minuut.
Ziemianin rent richting de bal. Ziemianin passt de bal zonder na te denken. Gebre Selassie is nu in balbezit. Gebre Selassie schiet op doel. Milevoj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZRSK - Razors of the Sky 1:0

63e minuut.
Gebre Selassie rent richting de bal. Gebre Selassie geeft een lange en hoge pass. Farfán bereikt de bal nog maar net als eerste. Farfán haalt uit met een fantastische trap. Milevoj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZRSK - Razors of the Sky 2:0

68e minuut.
Farfán is nu in balbezit. Ziemianin bereikt de bal nog maar net als eerste. Resende begaat een overtreding. Resende krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Shuqun probeert naar een medespeler te passen. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gebre Selassie de bal onder controle te krijgen. Gebre Selassie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Ojeda met de inworp. Gebre Selassie rent richting de bal. Gebre Selassie geeft een lange en hoge pass. Daar is Farfán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farfán draait met de bal, schiet en ... Milevoj bokst de bal weg. Klungelig pakt Ballesta de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZRSK - Razors of the Sky 3:0

87e minuut.
Renggli is nu in balbezit. Ziemianin verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemianin speelt de bal door. Farfán bereikt de bal nog maar net als eerste. Farfán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Milevoj trapt de bal weg van het doel. Ziemianin kopt de bal weg. Ballesta heeft problemen om de bal te vangen. Gebre Selassie is nu in balbezit. Gebre Selassie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZRSK 45%, Razors of the Sky 55%.
ZRSK - Razors of the Sky 3:0