Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
@Вымпел@ Irtysh
1...24 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
26 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.3 gemiddelde waardering 21.1
solid Schieten poor
average Passen poor
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Daar is Reszke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintilei rent richting de bal. Pintilei geeft de bal voor. Kusí is nu in balbezit. Kusí geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Stetsenko rent richting de bal. Stetsenko passt de bal in één keer door. Daar is Pokhomskij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cioran onderschept slim de pass. Cioran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
@Вымпел@ - Irtysh 1:0

10e minuut.
Evsikov heeft problemen om de bal te vangen. Evsikov probeert naar een medespeler te passen. Shalimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusí is nu in balbezit. Kusí haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
@Вымпел@ - Irtysh 2:0

15e minuut.
Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei speelt de bal door. Kusí is nu in balbezit. Kusí schiet op doel. Khobot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
@Вымпел@ - Irtysh 3:0

18e minuut.
Negoduev is nu in balbezit. Negoduev speelt de bal door. Reszke geeft een hoge lob. Cioran is nu in balbezit. Cioran draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Casillas trapt de bal weg. Pintilei heeft problemen om de bal te vangen. Pintilei passt de bal met de wreef. Cioran is nu in balbezit. Cioran schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Dedikov probeert naar een medespeler te passen. Kusí rent richting de bal. Kusí probeert naar een medespeler te passen. Cioran rent richting de bal. Cioran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
@Вымпел@ - Irtysh 4:0

28e minuut.
Evsikov probeert naar een medespeler te passen. Egorov speelt de bal door. Zherdev rent richting de bal. Cioran onderschept slim de pass. Cioran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
@Вымпел@ - Irtysh 5:0

31e minuut.
Reszke is nu in balbezit. Reszke geeft een hoge lob. Klungelig pakt Negoduev de bal. Kusí bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusí draait met de bal, schiet en ... Khobot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
@Вымпел@ - Irtysh 6:0

40e minuut.
Zherdev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioran bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioran passt de bal met de wreef. Kusí is nu in balbezit. Kusí haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Reszke is nu in balbezit. Reszke geeft een lange en hoge pass. Kusí is nu in balbezit. Kusí haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
@Вымпел@ - Irtysh 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: @Вымпел@ 34%, Irtysh 66%.
@Вымпел@ - Irtysh 7:0

53e minuut.
Reszke geeft de bal voor. Cioran is nu in balbezit. Kozhemiakin maakt een afschuwelijke overtreding. Cioran moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cioran kan niet meer verder spelen. Ciepły komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Reszke probeert naar een medespeler te passen. Zherdev rent richting de bal. Kusí verovert de bal door een tackle van achteren. Kusí haalt uit met een fantastische trap. Khobot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
@Вымпел@ - Irtysh 8:0

63e minuut.
Kusí schiet op doel. Zherdev probeert de bal aan de voet te houden. Ciepły geeft een lange en hoge pass. Kusí bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusí draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
@Вымпел@ - Irtysh 9:0

78e minuut.
Shalimov passt de bal met de wreef. Pintilei speelt de bal door. Ciepły rent richting de bal. Ciepły schiet op doel. Khobot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
@Вымпел@ - Irtysh 10:0

83e minuut.
Dedikov is nu in balbezit. Dedikov geeft een hoge lob. Ciepły rent richting de bal. Ciepły haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
@Вымпел@ - Irtysh 11:0

85e minuut.
Pintilei probeert naar een medespeler te passen. Kozhemiakin rent richting de bal. Ciepły verovert de bal door een tackle van achteren. Ciepły haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
@Вымпел@ - Irtysh 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: @Вымпел@ 26%, Irtysh 74%.
@Вымпел@ - Irtysh 12:0