Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zarazhennyje Barsuki Bedolagi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 19.5
redelijk Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Sirakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivahin verovert de bal door een tackle van achteren. Ivahin passt de bal in één keer door. Petrakov heeft problemen om de bal te vangen. Petrakov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Valentinov passt de bal met de wreef. Novak bereikt de bal nog maar net als eerste. Novak met een sublieme pass. Abashin rent richting de bal. Abashin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Barsuki - Bedolagi 0:1

11e minuut.
Zhivago geeft een lange en hoge pass. Shevchuk kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Igonin de bal onder controle te krijgen. Petrakov is nu in balbezit. Petrakov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Daar is Galkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhivago is nu in balbezit. Zhivago passt de bal in één keer door. Petrakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrakov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zarazhennyje Barsuki - Bedolagi 1:1

18e minuut.
Makshanzev rent richting de bal. Sirakov onderschept slim de pass. Novak is nu in balbezit. Novak geeft de bal voor. Abashin krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ivin is nu in balbezit. Vorontsov speelt de bal door. Igonin rent richting de bal. Petrakov verovert de bal door een tackle van achteren. Petrakov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Nyrkov verovert de bal door een tackle van achteren. Nyrkov geeft een lange en hoge pass. Sirakov rent richting de bal. Petrakov verovert de bal door een tackle van achteren. Petrakov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Valentinov met een sublieme pass. Ivahin is nu in balbezit. Shevchuk rent richting de bal. Ivahin onderschept slim de pass. Ivahin haalt uit met een fantastische trap. Zajka bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vorontsov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Petrakov passt de bal met de wreef. Daar is Makshanzev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Igonin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Igonin moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Igonin schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

35e minuut.
Galkin rent richting de bal. Ivahin verovert de bal door een tackle van achteren. Ivahin passt de bal zonder na te denken. Petrakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrakov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Valentinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalomaev begaat een overtreding. Valentinov raakt geblesseerd tijdens het duel. Valentinov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kavkazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abashin onderschept slim de pass. Abashin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zarazhennyje Barsuki 38%, Bedolagi 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zarazhennyje Barsuki - Bedolagi 1:1

56e minuut.
Petrakov haalt uit met een fantastische trap. Zalomov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Makshanzev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vorontsov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Zalomaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Galkin onderschept slim de pass. Galkin speelt de bal door. Abashin rent richting de bal. Abashin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Novak geeft een lange en hoge pass. Mamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Abashin verovert de bal door een tackle van achteren. Abashin haalt uit met een fantastische trap. Kaverin probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Inworp. Sirakov met een snelle inworp. Petrakov is nu in balbezit. Petrakov draait met de bal, schiet en ... Zajka probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Petrakov speelt de bal door. Valentinov is nu in balbezit. Valentinov passt de bal met de wreef. Abashin bereikt de bal nog maar net als eerste. Abashin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Zajka trapt de bal weg. Zalomaev kan de bal niet met de borst controleren. Ivahin speelt de bal door. Petrakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrakov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Galkin is nu in balbezit. Galkin passt de bal in één keer door. Abashin bereikt de bal nog maar net als eerste. Abashin draait met de bal, schiet en ... Kaverin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Barsuki - Bedolagi 1:2

82e minuut.
Zhivago geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Novak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Galkin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Valentinov passt de bal met de wreef. Galkin is nu in balbezit. Galkin probeert naar een medespeler te passen. Abashin heeft problemen om de bal te vangen. Abashin haalt uit met een fantastische trap. Kaverin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Sirakov de bal onder controle te krijgen. Makshanzev bereikt de bal nog maar net als eerste. Makshanzev passt de bal zonder na te denken. Petrakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrakov haalt uit met een fantastische trap. Paal! Zajka probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zarazhennyje Barsuki 49%, Bedolagi 51%.
Zarazhennyje Barsuki - Bedolagi 1:2