Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iduschije Tsari bred
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 21.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Tischenko rent richting de bal. Kanischev verovert de bal door een tackle van achteren. Kanischev probeert naar een medespeler te passen. Romantsev is nu in balbezit. Romantsev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Chislenko verovert de bal door een tackle van achteren. Chislenko passt de bal in één keer door. Voldyrev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tischenko verovert de bal door een tackle van achteren. Tischenko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Saltykov rent richting de bal. Saltykov probeert naar een medespeler te passen. Romantsev rent richting de bal. Romantsev haalt uit met een fantastische trap. Semionov heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Kasparov met een snelle inworp. Zhideev rent richting de bal. Saltykov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saltykov krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Kusov probeert naar een medespeler te passen. Tischenko rent richting de bal. Tischenko passt de bal in één keer door. Romantsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Romantsev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iduschije Tsari 64%, bred 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Iduschije Tsari - bred 0:0

55e minuut.
Tischenko passt de bal zonder na te denken. Voldyrev rent richting de bal. Voldyrev speelt de bal door. Tischenko is nu in balbezit. Tischenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kusov rent richting de bal. Kusov passt de bal in één keer door. Semionov rent richting de bal. Romantsev onderschept slim de pass. Romantsev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Zaderishchenko is nu in balbezit. Romantsev is nu in balbezit. Tischenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Romantsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Romantsev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Tsari - bred 0:1

85e minuut.
Klungelig pakt Zhideev de bal. Zhideev geeft een lange en hoge pass. Kasparov rent richting de bal. Kasparov schiet op doel. Tkachenko kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Iduschije Tsari - bred 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iduschije Tsari 68%, bred 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Iduschije Tsari - bred 1:1