Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zarazhennyje Barsuki @Вымпел@
Normal Tactiek 1...24
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
23.4 gemiddelde waardering 34.7
average Schieten good
poor Passen average
weak Verdedigen adequate


11e minuut.
Kusí bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamin onderschept slim de pass. Ciepły verovert de bal door een tackle van achteren. Ciepły schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Barsuki - @Вымпел@ 0:1

12e minuut.
Zhivago geeft de bal voor. Vorontsov is nu in balbezit. Pintilei begaat een overtreding. Pintilei krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Mamin geeft een hoge lob. Inworp. Reszke met een snelle inworp. Dedikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedikov geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Kavkazov geeft een lange en hoge pass. Valuev is nu in balbezit. Valuev geeft een hoge lob. Ciepły krijgt zijn hoofd ertegen. Kusí krijgt zijn hoofd ertegen. Kaverin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mamin kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dedikov neemt de hoekschop. Kusí kopt de bal weg. Kaverin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Torres Sayar passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Correa de bal. Correa geeft een lange en hoge pass. Kusí is nu in balbezit. Kusí haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Barsuki - @Вымпел@ 0:2

34e minuut.
Ivahin passt de bal zonder na te denken. Correa is nu in balbezit. Correa met een sublieme pass. Dedikov geeft een hoge lob. Kusí krijgt zijn hoofd ertegen. Kaverin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Ivahin rent richting de bal. Dedikov verovert de bal door een tackle van achteren. Dedikov geeft een lange en hoge pass. Ciepły krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Anyukov de bal onder controle te krijgen. Kaverin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Dedikov rent richting de bal. Dedikov probeert naar een medespeler te passen. Kavkazov rent richting de bal. Reszke is nu in balbezit. Reszke geeft de bal voor. Kaverin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zarazhennyje Barsuki 70%, @Вымпел@ 30%.
Zarazhennyje Barsuki - @Вымпел@ 0:2

58e minuut.
Ciepły kopt de bal weg. Kusí bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamin is nu in balbezit. Ciepły verovert de bal door een tackle van achteren. Ciepły haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Pintilei passt de bal in één keer door. Reszke geeft een lange en hoge pass. Nyrkov kopt de bal weg. Dedikov rent richting de bal. Dedikov geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Kaverin speelt de bal door. Ivahin kopt de bal weg. Pintilei probeert naar een medespeler te passen. Kusí is nu in balbezit. Kusí draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Barsuki - @Вымпел@ 0:3

76e minuut.
Zhivago passt de bal zonder na te denken. Zalomaev is nu in balbezit. Zalomaev speelt de bal door. Reszke is nu in balbezit. Reszke geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Klungelig pakt Correa de bal. Dedikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedikov passt de bal zonder na te denken. Ciepły is nu in balbezit. Ciepły haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Dedikov kopt de bal weg. Pintilei is nu in balbezit. Pintilei speelt de bal door. Ciepły bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepły haalt uit met een fantastische trap. Kaverin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Dedikov met de inworp. Pintilei heeft problemen om de bal te vangen. Pintilei speelt de bal door. Ciepły is nu in balbezit. Ciepły haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kaverin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zarazhennyje Barsuki 72%, @Вымпел@ 28%.
Zarazhennyje Barsuki - @Вымпел@ 0:3