Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FkOrlovskiy Bedolagi
343 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Bojarintsev rent richting de bal. Bojarintsev probeert naar een medespeler te passen. Novak probeert naar een medespeler te passen. Abashin rent richting de bal. Abashin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ovsyannikov rent richting de bal. Ovsyannikov speelt de bal door. Zhabinskij rent richting de bal. Zhabinskij schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Zalomov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zhabenkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shvan is nu in balbezit. Shvan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ovsyannikov is nu in balbezit. Ovsyannikov passt de bal met de wreef. Taranov speelt de bal door. Zhabinskij is nu in balbezit. Zhabinskij schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Abashin bereikt de bal nog maar net als eerste. Abashin schiet op doel. Daar is Zheltonos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galkin rent richting de bal. Galkin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Teterin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zhabinskij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valentinov. Valentinov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FkOrlovskiy 56%, Bedolagi 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FkOrlovskiy - Bedolagi 0:0

55e minuut.
Taranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Taranov probeert naar een medespeler te passen. Zhabinskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Shvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shvan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Novak rent richting de bal. Novak speelt de bal door. Abashin rent richting de bal. Abashin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Taranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojarintsev rent richting de bal. Taranov begaat een overtreding. Taranov krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Zhabenkov rent richting de bal. Galkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Podshivalov begaat een overtreding. Podshivalov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FkOrlovskiy 45%, Bedolagi 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FkOrlovskiy - Bedolagi 0:0