Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zenit 812 FC_Bezhitsa
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


26e minuut.
Soldatikhin kopt de bal weg. Klungelig pakt Ovsyannikov de bal. Konev is nu in balbezit. Konev draait met de bal, schiet en ... Zheltorot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenit 812 - FC_Bezhitsa 1:0

29e minuut.
Daar is Tochilin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lapshin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapshin passt de bal met de wreef. Hapov is nu in balbezit. Hapov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Soldatikhin kopt de bal weg. Butusov is nu in balbezit. Butusov probeert naar een medespeler te passen. Hapov is nu in balbezit. Hapov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zenit 812 48%, FC_Bezhitsa 52%.
Zenit 812 - FC_Bezhitsa 1:0

59e minuut.
Ovsyannikov onderschept slim de pass. Ovsyannikov passt de bal in één keer door. Eganov rent richting de bal. Konev bereikt de bal nog maar net als eerste. Konev haalt uit met een fantastische trap. Zheltorot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Hromov probeert naar een medespeler te passen. Galiev is nu in balbezit. Eganov begaat een overtreding. Galiev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zapivalov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Konev is nu in balbezit. Konev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenit 812 - FC_Bezhitsa 2:0

71e minuut.
Stroev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tochilin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lapshin rent richting de bal. Lapshin geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zenit 812 47%, FC_Bezhitsa 53%.
Zenit 812 - FC_Bezhitsa 2:0