Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Torpedo-ZiL Harahoristyje Osy
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Zhitarev verovert de bal door een tackle van achteren. Zhitarev passt de bal met de wreef. Chernov rent richting de bal. Antropov onderschept slim de pass. Antropov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torpedo-ZiL - Harahoristyje Osy 1:0

15e minuut.
Evtunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Evtunin geeft een lange en hoge pass. Daar is Timofeev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulykin rent richting de bal. Bulykin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Torpedo-ZiL - Harahoristyje Osy 1:1

22e minuut.
Tedeev is nu in balbezit. Favstov rent richting de bal. Favstov passt de bal zonder na te denken. Antropov bereikt de bal nog maar net als eerste. Antropov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Evgeev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Evtunin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ivolgin is nu in balbezit. Ivolgin geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Torpedo-ZiL 51%, Harahoristyje Osy 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Torpedo-ZiL - Harahoristyje Osy 1:1

49e minuut.
Evtunin verovert de bal door een tackle van achteren. Evtunin probeert naar een medespeler te passen. Kolodin is nu in balbezit. Antropov onderschept slim de pass. Antropov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Timofeev rent richting de bal. Evtunin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Timofeev raakt geblesseerd tijdens het duel. Zhitarev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tedeev is nu in balbezit. Tedeev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Zhivopistsev geeft de bal voor. Ibragimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibragimov draait met de bal, schiet en ... Shustikov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torpedo-ZiL - Harahoristyje Osy 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Torpedo-ZiL 57%, Harahoristyje Osy 43%.
FC Torpedo-ZiL - Harahoristyje Osy 1:2